З чим правильно поєднувати сир? Дієтолог рекомендує ці три простих продукти

Дієтолог розповів, кому, скільки, коли і з чим їсти сир. Деяким людям рекомендується вживати цей продукт практично щодня.

Лікар-дієтолог і доктор медичних наук Маріят Мухіна розповіді, з якими продуктами правильно поєднувати сир, повідомляє UkrHealth.

За словами фахівця корисно поєднувати сир із зеленню.

 ""

«Сир з зеленню – продукт з більшою харчовою цінністю, так як ще приєднуються хлорофіл, фолієва кислота зелені і нові вітаміни», пояснив лікар.

Другий не менш корисний варіант це сир з ягодами.

Кто любит сладкий творог, рекомендуется добавлять к нему ягоды, а на сахар
Любителям солодкого сиру, рекомендується додавати до нього ягоди, а не цукор

Звичайно, сир і сметана також прекрасно доповнюють один одного. Дієтолог зазначив, що такий дует сприяє кращому засвоєнню кальцію і вітамінів. Але не варто до сиру і сметани додавати цукор.

Творог со сметаной
Сир зі сметаною

Мухіна радить включити сир (100-150 г) у свій щоденний раціон людям старше 50 років. Також вона порекомендувала вживати його вранці. Оскільки цей продукт може затримувати воду. Тобто, якщо його з’їсти ввечері, вранці, можливо, буде набряк.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.