О котрій буде бій Усик – Джошуа і де подивитися: час початку реваншу

Український боксер Олександр Усик (19-0, 13 КО) знову зустрінеться на рингу у матчі-реванші з британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО). У вересні минулого року боксери боролися за звання чемпіона світу у надважкій вазі.

Близько року тому у Лондоні ці двоє зійшлися у поєдинку, де судді в один голос віддали перемогу Усику. З вересня 2021 року українець Олександр Усик став чемпіоном світу у надважкій вазі. Перший раунд став розвідкою для Усика, який пурхав навколо британця, намагаючись дістати ударом голову суперника. Український боксер показав гарну роботу корпусом, проте Джошуа не дозволяв підібратися до себе на відстань, що дозволяє завдати удару. Усик продовжив бій у тому ж темпі, не залишаючись на середній дистанції. У п’ятому раунді матчу британець почав перехоплювати ініціативу ведення бою, українець пропускав удари один за одним. У сьомому раунді Олександр зміг потрапити у потрібну ціль – за кілька секунд до закінчення трихвилинки потрапив у щелепу Ентоні, земля похитнулася під його ногами. У десятому раунді Усик отримав травму – розсічення. В одинадцятому раунді українець втратив свій темп, чим скористався Джошуа, завдавши кількох вдалих ударів. Фінальна трихвилинка виявилася найзапеклішою: незважаючи на втому, боксери не хотіли поступатися один одному. Усик тримав спокійний бій, обережно обсипаючи ударами Джошуа.

Олександр Усик зійдеться у матчі-реванші з Ентоні Джошуа
О котрій Олександр Усик зійдеться у матчі-реванші з Ентоні Джошуа

Сьогодні вночі йтиме боротьба за пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) та Міжнародної федерації боксу (IBF). Ще одним трофеєм буде титул Тайсона Ф’юрі (32-0-1, 21 КО), який завершив свою боксерську кар’єру. Бій відбудеться 20 серпня, на узбережжі Червоного моря у місті Джидда, Саудівська Аравія. Початок боксерського вечора призначено на 19:00 за київським часом. Старт головної події запланований на 00:00, яка розпочнеться не пізніше 00:56 неділі, 21 серпня. Українці зможуть подивитися бій Усик – Джошуа через онлайн-трансляцію на телебаченні, яка розпочинається близько 23:45 на каналі 2+2 та регіональних каналах “Суспільного”. Платформа “Megogo Гонг” організовує пряму трансляцію поєдинку для українських любителів боксу. Також сигнал буде передано партнеру Олександра Усика – Parimatch. З нетерпінням чекаємо на початок реваншу і вболіваємо за українського спортсмена разом. Нагадаємо, що українець Олександр Усик на процедуру зважування прийшов у дизайнерській вишиванці та шароварах, до цього образу дуже підходили його вуса та козацький оселедець. Усик важить на 10, 8кг менше, ніж Джошуа: 100 кг 100 грам проти 110 кг 900 грам.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".