Последний день: Кавани присоединяется к “Юнайтед”, когда “Арсенал” наскакивает на Парти

«Манчестер Юнайтед» справив фурор в останні години крайнього терміну трансферу, запросивши Едінсон Кавані та Алекса Теллес і домовившись про угоду з Атлантою на Амада Діалло.

Колишній нападник Парі Сен-Жермен Едінсон Кавані приєднався до «Манчестер Юнайтед», який також оголосив про двох інших угодах в день кінцевого терміну трансферу.

«Манчестер Юнайтед» справив фурор в останні години крайнього терміну трансферу, запросивши Едінсон Кавані та Алекса Теллес і домовившись про угоду з Аталантою на Амада Діалло, в той час як «Арсенал» витратив великі гроші на Томаса Парті.

Гігантів Прем’єр-ліги критикували за відсутність активності на трансферному ринку після того, як напередодні нового сезону запросили Донні ван де Бика з «Аякса».

Приниження з рахунком 6: 1 на користь «Тоттенхема» в неділю, схоже, спровокувало роботу залу засідань ради директорів «Олд Траффорд» на наступний день, однак клуб зробив хід для Кавані, який покинув «Парі Сен-Жермен» в кінці останнього матчу.

Уругвайський гравець підписав річний контракт з можливістю продовження ще на 12 місяців і приєднався до Telles на північному заході після того, як бразилець підписав контракт з Порту.

Сторона Оле Гуннара Сольскьяра також оголосила про угоду на 37 мільйонів фунтів стерлінгів для 18-річного Аталанти Діалло, який, як очікується, приєднається до команди в січні, і привернула вінгера-підлітка Факундо Пеллістрі з уругвайського клубу Peñarol за 9 мільйонів фунтів.

Кріс Смоллінг покинув клуб «Олд Траффорд», щоб підписати постійний контракт з «Ромою» після вдалої оренди в італійській столиці в минулому сезоні.

Однак угода для Усмана Дембеле не відбулася, а це означало, що гіганти Ла Ліги не змогли залучити Мемфіс Депай з Ліона.

Тим часом «Арсенал» уклав угоду на 45 мільйонів фунтів стерлінгів з півзахисником “Атлетіко Мадрид» Парті після виконання пункту про викуп в контракті з ганцем.

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Сімеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

Цей крок був підтверджений за кілька хвилин до закінчення крайнього терміну передачі, коли півзахисник «канонірів» Лукас Торрейра рушив у протилежному напрямку, взявши в оренду на сезон.

 ""

Рафінья в Лідс

Лідс Юнайтед додав ще одну атакуючу зброю після того, як підписав контракт з бразильським нападником Рафінья за 17 мільйонів фунтів стерлінгів.

23-річний футболіст виступав в ролі французького клубу «Ренн», який в минулому сезоні посів третє місце в Лізі 1 і вперше вийшов в Лігу чемпіонів.

Рафінья забив п’ять голів у 22 матчах чемпіонату в сезоні 2019/20 і додав ще один гол у шести матчах цієї кампанії, коли команда Жюльєна Стефана піднялася на вершину таблиці Ліги 1.

«Білі», які набрали сім очок в чотирьох матчах з моменту повернення в Прем’єр-лігу, дозволили польському півзахисникові Матеуш Богушу приєднатися до іспанського клубу другого дивізіону СД Логроньєс на правах оренди.

Уолкотт повернувся в Саутгемптон

Тео Уолкотт повернувся в клуб, де почав свою кар’єру після того, як повернувся в «Саутгемптон» в оренду на сезон у «Евертона».

Уолкотт пішов з Saints в «Арсенал» у 2006 році, де він зіграв 398 матчів за 11 років, перш ніж приєднатися до Toffees за 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

У 16 років Уолкотт забив п’ять голів у своїх 22 матчах за «Саутгемптон» і вперше був викликаний до збірної Англії на чемпіонат світу 2016 року.

Зараз 31-річний Уолкотт тільки один раз виступив в Прем’єр-лізі в цьому сезоні, опустивши свою ієрархію після того, як тренер Карло Анчелотті привів колумбійську зірку Джеймса Родрігеса в Гудісон Парк.

Зміцнення Фулхема

«Фулхем», який посів останнє місце в таблиці, додав трьох гравців в день кінцевого терміну трансферу в спробі дати старт своєї кампанії в Прем’єр-лізі.

Півзахисник збірної Англії Рубен Лофтус-Чик зробив коротку подорож в Крейвен-Котедж із сусіднього з «Челсі» західного Лондона, взявши в оренду на сезон.

23-річний захисник «Манчестер Сіті» Тосін Адарабіойо підписав трирічний контракт після тимчасових виступів в «Вест Бром» і «Блекберн».

Центральний захисник збірної Данії Йоахім Андерсен також прибув в оренду від клубу Ligue 1 «Марсель», щоб підвищити шанси безглуздих дачників на виживання.

Тим часом «Евертон» прострочив кредит, щоб залучити воротаря Робіна Олсона з «Роми», який вже підписав з Беном Годфрі з «Норвіча» 25 мільйонів фунтів стерлінгів раніше в крайній термін.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.