RFEF розглядає можливість зробити Серхіо Рамоса капітаном олімпійської збірної Іспанії

Рамос, якому належить рекорд за кількістю матчів за збірну Іспанії зі 172 іграми за збірні, входить в десятку кращих гравців.

Федерація футболу Іспанії (RFEF) серйозно розглядає можливість запропонувати Серхіо Рамосу місце в олімпійській збірній, яка змагатиметься на заході наступного літа в Токіо, в якості нагороди за кар’єру захисника в національній збірній і «Реал Мадрид».

Рамос наближається до європейських і світових рекордів за кількістю матчів

Рамос, якому належить рекорд за кількістю матчів за збірну Іспанії зі 172 іграми за збірні, входить в десятку кращих гравців, які зіграли найбільшу кількість ігор на повному міжнародному рівні, і знаходиться всього в чотирьох матчах від європейського рекорду за кількістю матчів, встановленого легендарним італійським голкіпером Джанлуїджі. Буффон. Йому залишилося 12 ігор до того, щоб зрівнятися з гравцем, який є світовим рекордсменом за кількістю виступів на міжнародній арені, єгиптянином Ахмедом Хасаном, і це цілком досяжно для Рамоса, якому в березні виповниться 35.

Мета Рамоса, якщо він зможе залишатися в гарній фізичній формі та без травм, – продовжувати грати до 40 років – як він сам неодноразово зізнавався. На цей час у нього також є пропозиція приєднатися до Інтер Майамі Девіда Бекхема, як тільки він вирішив кинути грати на вищому рівні в Європі.

 ""

Президент RFEF Луїс Рубіалес і директор по спорту Хосе Франсіско Моліна серйозно висловилися про бажання Рамоса носити капітанську пов’язку разом з Іспанією на Олімпійських іграх 2021 року в Токіо. Бох згоден з тим, що остаточне рішення залишиться за тренером олімпійської збірної та молодіжної збірної до 21 року Луїсом де ла Фуенте, який не хоче, щоб його згадували як людину, яка завадила Серхіо Рамосу реалізувати його олімпійську мрію. Він великий шанувальник капітана Реала як гравця.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".