У Жиру є рекорд Анрі, він обігнав Платіні голам Франції

Нападник "Челсі" забив свої 41-й і 42-й гол за Les Bleus в товариському матчі проти збірної України з рахунком 7: 1 в середу.

Олів’є Жиру не впевнений, що йому вдасться зловити Тьєррі Анрі на вершині таблиці результативності Франції, але він не бачить причин не намагатися.

Олів’є Жиру майже не бачить, як Тьєррі Анрі очолить список кращих бомбардирів Франції за всю історію після того, як забив два голи у своєму сотому міжнародному матчі.

Нападник “Челсі” забив свої 41-й і 42-й гол за Les Bleus в товариському матчі проти збірної України з рахунком 7: 1 в середу.

Жиру обігнав Мішеля Платіні в цьому списку і тепер поступається тільки колишньому «Арсеналу» і «Барселоні» Анрі, який забив 51 гол в 123 іграх.

Рахунок Жиру особливо вражає, враховуючи, що тренер Дідьє Дешам часто використовував його як цільового гравця, якому було доручено вводити в гру більш глибоких нападників, таких як Антуан Грізманн і Кіліан Мбаппе.

Дійсно, 34-річний футболіст зіграв у всіх семи матчах чемпіонату світу з футболу 2018 року, включаючи перемогу над Хорватією з рахунком 4: 2 у фіналі, ні разу не потрапивши в протокол.

Хоча він не приділяє занадто багато уваги цьому, він припустив, що встановлення нового національного рекорду може бути в межах його досяжності.

«Очевидно, я дуже пишаюся», – сказав Жиру, який був капітаном на українському матчі. «Це велика честь [досягти 100 матчів за збірну], і я дуже радий, що це сталося саме так.

 ""

«Це завжди було емоційно. Це товариський матч, але він все одно мій сотий, тому я дуже радий за себе і за команду. Ми показали багато хорошого.

«Тепер я продовжую дивитися вперед, не встановлюючи ніяких обмежень. Сподіваюся, що так і далі буде продовжуватися.

«Я думаю, ви повинні ставити цілі. Зараз, може бути, трохи рано говорити [поб’ю я рекорд]. Подивимося, коли я заб’ю 46 або 47 голів! »

Франція зустрінеться з Португалією в Лізі Націй у неділю.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.