Статистичні дані та зірки західного регіону Ліги чемпіонів Азії

Ось деякі важливі цифри та статистика, досягнуті гравцями на індивідуальному рівні, які були опубліковані на офіційному сайті AFC.

На веб-сайті AFC представлені найважливіші статистичні дані, досягнуті гравцями, які змагалися в західній зоні ACL після того, як було визначено фіналіст регіону.

Після трьох тижнів запеклого суперництва іранський “Персеполіс” забезпечив собі місце в західному регіоні в фіналі ACL, де команда вийшла у фінальну гру вдруге за три роки.

Персеполіс, який тепер повинен чекати свого суперника зі східного регіону, грав у фіналі 2018 року, коли вони програли Кашима Антлерс з Японії.

Ось деякі важливі цифри та статистика, досягнуті гравцями на індивідуальному рівні, які були опубліковані на офіційному сайті AFC.

Захисник «Персеполіса» Шоджаей Халізад продовжував блискуче виступати зі своєю командою, зігравши кожну хвилину змагання. У Халізад найбільшу кількість торкань м’яча і успішних передач серед захисників турніру. Він також зумів забити важливий гол проти Аль-Таавон і забив пенальті проти Аль-Насра в півфіналі, який закінчився з рахунком 5: 3 по пенальті.

Абдулраззак Хамдаллах гольовий автомат:

Хамдаллах очолює список бомбардирів турніру з 7 голами після того, як йому вдалося забити в перших 5 іграх змагання, щоб розширити свою результативну серію, забивши в 9 іграх поспіль, щоб зрівнятися з Халком з Shanghai SIPG. На рахунку марокканського нападника 35 ударів, в тому числі 12 в створ воріт.

Хет-трик за 12 хвилин від Веллітона:

Бразильський нападник «Шарджі» Веллітон зробив хет-трик за 12 хвилин після перемоги своєї команди над саудівсько-аравійським «Аль-Таавон» з рахунком 6: 0. Веллітон і Кейджіро Огава з Віссела Кобе – єдині гравці, які зробили хет-трики в цьому сезоні.

Австралійський воротар Аль-Насра Бред Джонс зробив найбільшу кількість сейвів в змаганні, в цілому 25 сейвів, і допоміг своїй команді вийти в півфінал, перш ніж був нокаутований Персеполіс. Екс- «Ліверпуль» зумів зберегти чистий аркуш у 4 матчах, в той час як тільки голкіпер «Персеполіса» Хамед Лак має більше чистих аркушів.

 ""

Стовп Пахтакора Джалоліддін Машаріпов:

Машаріпов був одним з найвпливовіших півзахисників турніру до вибування своєї команди. У нього була найбільша кількість успішних обвідок і більшість індивідуальних зустрічей. Крім того, він двічі забив і створив 2 голи. На гру Пактакора серйозно вплинуло вилучення його з поля в грі Пахаткора з «Персеполіс», в якій збірна Узбекистану програла 2: 0.

Атакуючі і захисні здатності Султана Аль-Ганнама:

Нападаючий Аль-Насра відмінно проявив себе як на рівні атаки, так і захисту. Аль-Ганнам забив своїм товаришам по команді 4 голи на додаток до 19 перехоплень м’яча. Він також був обраний гравцем Toyota тижні після раунду 16 ігор.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.