Перший гол Гонсало Ігуаїна у Вищій футбольній лізі

Гонсало Ігуану знадобилося три гри, щоб забити свій перший гол у Вищій лізі футболу.

Кращий спосіб відреагувати на пропущений пенальті – забити голазо, і це те, що Гонсало Ігуаїн зробив у своїй третій грі з Інтер Майамі.

Гонсало Ігуаїн знадобилося три гри, щоб забити свій перший гол у Вищій лізі футболу. Аргентинський нападник дав «Інтер Майамі» перемогу з рахунком 2: 1 над «Нью-Йорк Ред Буллз» на 16-му тижні Футбольної ліги. 32-річний гравець забив приголомшливий штрафний у другій половині гри та відсвяткував цю, обнявши тренера «Інтера» Дієго Алонсо.

“Нью-Йорк Ред Буллз ” забив першим на 53-й хвилині, а двома хвилинами пізніше “Інтер Майамі ” зміг зрівняти рахунок завдяки Матіасу Пеллегріні, який забив свій перший гол в сезоні. Ближче до кінця гри Матуіді та Гонсало Ігуаїн стояли перед м’ячем і виконували штрафний удар, який змінив хід гри.

 ""

Після того як суддя дав свисток, Ігуаїн спрямував м’яч у протилежний кут воріт, і голкіпер NY Red Bulls Йенсен нічого не міг зробити. Згідно OptaJack, перший гол у Вищій лізі футболу Ігуаїн був забитий прямим штрафним ударом після того, як не дивно, що він ні разу не забив штрафний удар в його 428 матчах за час виступу в 5 вищих європейських лігах.

Що чекає Інтер Майамі далі?

Це була четверта перемога «Інтер Майамі» в сезоні, і зараз вони знаходяться на 12-му місці Східної конференції з 7 іграми до кінця регулярного сезону, щоб пробитися в плей-офф у своєму дебютному сезоні.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.