Стурбованість Зідана в зв’язку з відходом Куртуа зі збірної Бельгії

Куртуа скаржився на біль у ділянці нирок.

Воротар покинув збірну Бельгії та збирається повернутися в іспанську столицю через м’язової проблеми поперекового м’яза у гравця.

Тібо Куртуа був змушений покинути тренувальний табір Бельгії та повернутися в Мадрид після безперервних м’язових проблем. Спочатку здавалося, що цей хід є запобіжним засобом, оскільки та гравець, і бос Бельгії Роберто Мартінес вважають, що догляд воротаря є найбільш практичним рішенням.

Попри біль, що виникає в критичній області тіла, очікується, що Куртуа повинен бути готовий зустрітися з Кадіс в наступному раунді ігор ЛаЛігі з запасним воротарем Луніним, який вибув з ладу після позитивного результату тесту на коронавірус.

 ""

Куртуа скаржився на біль у ділянці нирок (поперековий м’яз) перед тим, як покинути Мадрид, щоб приєднатися до бельгійської команди, і після серії перевірок лікарем національної збірної одноголосно було винесено рішення не брати участь ні в одній з трьох майбутніх ігор.

«Червоні дияволи» зустрінуться з Кот-д’Івуаром в товариському матчі перед тестами Ліги націй проти Англії та Ісландії.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!