Стурбованість Зідана в зв’язку з відходом Куртуа зі збірної Бельгії

Куртуа скаржився на біль у ділянці нирок.

Воротар покинув збірну Бельгії та збирається повернутися в іспанську столицю через м’язової проблеми поперекового м’яза у гравця.

Тібо Куртуа був змушений покинути тренувальний табір Бельгії та повернутися в Мадрид після безперервних м’язових проблем. Спочатку здавалося, що цей хід є запобіжним засобом, оскільки та гравець, і бос Бельгії Роберто Мартінес вважають, що догляд воротаря є найбільш практичним рішенням.

Попри біль, що виникає в критичній області тіла, очікується, що Куртуа повинен бути готовий зустрітися з Кадіс в наступному раунді ігор ЛаЛігі з запасним воротарем Луніним, який вибув з ладу після позитивного результату тесту на коронавірус.

 ""

Куртуа скаржився на біль у ділянці нирок (поперековий м’яз) перед тим, як покинути Мадрид, щоб приєднатися до бельгійської команди, і після серії перевірок лікарем національної збірної одноголосно було винесено рішення не брати участь ні в одній з трьох майбутніх ігор.

«Червоні дияволи» зустрінуться з Кот-д’Івуаром в товариському матчі перед тестами Ліги націй проти Англії та Ісландії.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.