Перлини Реал: Піпі, Бруно Іглесіас, Ісраель Салазар, і син Фернандо Редондо

У списку Next Generation 2020 у Мадрида три гравці.

Британська газета The Guardian вибрала найбільш багато обіцяючих молодих гравців з усього світу, які народилися у 2003 році. У список з 60 талановитих молодих гравців входять три перлини молодіжної академії Реал Мадрида, а також деякі з найбільш відомих гравців, таких як колумбієць Томас Анхель, син колишнього гравця Хуана Пабло Анхеля, Ілайкс Моріба з Барселони, Хаві Сіммонс – екс-Барселона, а тепер і ПСЖ, з яким він цього літа дебютував в команді проти Сошо, і французький нападник півзахисник Райан Черкей, який за повідомленнями, Зінедін Зідана підписав контракт з молодіжними командами Мадрида.

У списку Next Generation 2020 у Мадрида три гравці. Перший – японський нападник півзахисник Такухіро Накай, більш відомий в Вальдебебас як просто Піпі. Він народився в Сігу в жовтні 2003 року, він починав в молодіжних командах своєї місцевої команди Azul Football Club і прибув до Мадрида у 2014 році. У цьому сезоні він буде грати за молодь до 18 років.

 ""

Піпі – нападник півзахисник з прекрасним баченням і читанням гри, він володіє якістю і навичками, щоб обійти своїх супротивників і завжди багато працює для команди. Він перейшов в Мадрид після відвідин однієї зі шкіл клубу в Японії та дійсно привернув увагу своїми природними якостями. Він був наймолодшим гравцем, якого Рауль викликав для участі в фінальному етапі Юнацької ліги УЄФА в серпні. Два інших гравці в списку Guardian – це Бруно Іглесіас і Ісраель Салазар або Сала, як його називають товариші по команді. Обидва вони проведуть новий сезон у складі збірної до 19 років.

 ""

Бруно Іглесіас прибув до Мадрида влітку 2015 року. Він народився в Саламанці 1 травня 2003 року і є швидким півзахисником, який з легкістю потрапляє в зону суперника. Мадрид обіграв кілька клубів, включаючи Барселону, Манчестер Сіті та Атлетіко Мадрид, щоб підписати його. Він забив 55 голів під час гри в Саламанці і вважався кращим гравцем до 12 років в іспанському футболі того часу.

Ісраель Салазар Сала – нападник. Народжений в Бадахос, він, як і Бруно, перейшов в «Мадрид» влітку 2015 року. Він справжній вбивця в штрафний: за останні п’ять сезонів він забив 15 або більше голів за сезон. Потужний центральний нападник, який сильний в повітрі – він може грати як нападник або просто за межами штрафного з напарником. У минулому сезоні він почав тренуватися з «Кастільо», і він вважається одним з гравців, які в майбутньому можуть перейти в основний склад команди.

Одним з інших гравців, які фігурують в списку, є Феде Редондо, син одного з найвидатніших гравців «Мадрида» Фернандо Редондо. Феде, як і його батько, робить собі ім’я в молодіжному складі Argentinos Juniors. Фернандо ретельно стежив за розвитком сина. У серпні його викликали тренуватися з основним складом, і, хоча він вже отримав пропозиції від клубів Прем’єр-ліги, його батько говорить, що його не будуть квапити: «Ви повинні дати йому час. У нього є здібності і якості, але від нього буде залежати, чи зможе він продовжувати розвиватися і дорослішати як гравець ».

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.