Неймар засумнівався про його участь в чемпіонаті світу з футболу 2022 р

Нападник Парі Сен-Жермен Неймар сумнівається в тому, що Бразилія зіграє в першому відбірковому матчі ЧС-2022 проти Болівії через його травму спини.

Неймар отримав травму спини на тренуванні на цьому тижні, і тренер збірної Бразилії Титі тепер готується залишитися без нападника ПСЖ проти Болівії.

Нападаючий Парі Сен-Жермен Неймар сумнівається в тому, що Бразилія зіграє в першому відбірковому матчі ЧС-2022 проти Болівії через його травму спини.

Кадри в соціальних мережах на цьому тижні показали, що Неймар кладе руку собі на поперек і падає на підлогу від болю під час тренування.

Він не зміг тренуватися в четвер, і тепер Титі готується залишитися без свого ключового гравця в п’ятничному матчі в Сан-Паулу, а Евертон Рібейро з Фламенго в резерві.

Лікар збірної Бразилії Родріго Ласмар підтвердив, що рішення буде прийнято щодо доступності Неймара в п’ятницю, і Тита додав: «Нам доведеться почекати і подивитися. Якщо ми залишимося без Неймара, то на його місці буде Евертон.

 ""

Бразилія вже втратила воротаря Аліссон і нападника Габріеля Жезуша, але Титі як і раніше може вибирати з найсильнішого складу для подвійного удару головою з Болівією і Перу.

Півзахисник «Реала» Каземіро буде капітаном команди під час відсутності Дані Алвеса, який відновлює форму після звільнення з-за травми, в той час як Вевертон і Дуглас Луїс також будуть стартувати.

“Капітаном завтрашньої гри буде Каземіро”, – сказав Титі. Він один з капітанів, один з наших лідерів. У нас є три відмінних голкіпера, але Вевертон грає на високому рівні.

Дуглас Луїс – інший. Ми хочемо дати йому більше свободи для атаки з лівого боку. Він повинен мати можливість допомагати людині попереду.

Бразилія з запізненням почне свою кваліфікаційну кампанію після того, як перші чотири раунди матчів були скасовані через пандемію китайського вірусу.

Селесао виграли Кубок Америки 2019 року, але з 2002 року, коли вони виграли п’ятий зі своїх титулів, пройшли чвертьфінальний етап чемпіонату світу всього один раз.

Той випадок був на Батьківщині в 2014 році, коли вони зазнали принизливої поразки від Німеччини в півфіналі 7: 1.

“Мова йде про те, щоб насолодитися тиском “, – сказав Титі на своїй перед матчевій прес-конференції в четвер. «Я зобов’язаний приймати рішення і вигравати титули. У мене є можливість стати чемпіоном світу з Бразилією. Але ця команда знаходиться в стадії будівництва ».

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.