Манчестер Сіті: Де Брюйне спростував чутки про Мессі

Кевін Де Брюйне спростував припущення про Ліонель Мессі з «Барселони» з його переїздом в «Манчестер Сіті».

Півзахисника «Манчестер Сіті» Кевіна де Брейне запитали про можливість приєднання Ліонеля Мессі до клубу в наступному році, а також про його новому контракті.

Кевін Де Брюйне спростував припущення про Ліонель Мессі з «Барселони» з переїздом його в «Манчестер Сіті», водночас обговоривши ситуацію з контрактами з гігантами Прем’єр-ліги.

Мессі подав заявку на трансфер після бурхливого сезону 2019-20, в якому Барса образила 8: 2 мюнхенську Баварію у чвертьфіналі Ліги чемпіонів і скинула Реал Мадрид в Ла Лізі до того, як шестиразовий володар Золотого м’яча вибрав що він залишається на Камп Ноу до кінця цього сезону.

33-річному футболістові запропонували перейти в «Сіті», і, хоча трансфер не відбувся, за повідомленнями, команда Пепа Гвардіоли все ще розглядає можливість переїзду аргентинського шкіпера. Коли чутки про Мессі не вщухають, зірка Сіті де Брейне сказав: «Мені все одно, якщо чесно. Якщо він прийде, це добре, якщо він не піде, в клубі досить хороших гравців, які мені подобаються як вони, грають, так що це не зараз “.

 ""

Майбутнє де Брюйне також стало предметом обговорення на тлі повідомлень, що міська влада домоглися прогресу в переговорах за контрактом. У 29-річного футболіста контракт до 2023 року, але клуб хоче запропонувати йому новий п’ятирічний контракт. Але де Брюйне сказав: «Я дуже щасливий в клубі, тепер я можу сказати, що я жодного разу не розмовляв з клубом, тому я не знаю, чому люди говорять, що я вже на щось погодився. Я завжди говорив всім, що я дійсно згоден. Щасливий в клубі, і я відчуваю себе комфортно, тому, якщо люди в клубі захочуть поговорити зі мною, я відкритий для цього, і ми побачимо, що станеться. Але на цей час нічого не сталося, тому я просто продовжую жити так, як раніше. “

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.