Кавані з “Манчестер Юнайтед ” вирішив зосередитися на цілях і командній роботі

Кавані приєднався до гігантів Прем'єр-ліги «Юнайтед» в якості вільного агента до закриття трансферного вікна.

Едінсон Кавані розповів про своє рішення приєднатися до «Манчестер Юнайтед» в якості вільного агента.

Нападник «Манчестер Юнайтед» Едінсон Кавані після переїзду на «Олд Траффорд» в крайній термін задумав про цілі та турботах.

Кавані приєднався до гігантів Прем’єр-ліги «Юнайтед» в якості вільного агента до закриття трансферного вікна, бувши вільним агентом після його звільнення від чемпіонів Ліги 1 “Парі Сен-Жермен» в червні.

33-річний футболіст приїжджає в Манчестер як найкращий бомбардир ПСЖ за всю історію, в той час, як тільки Ліонель Мессі (432) і Кріштіану Роналду (416) забили більше голів в п’ятірці кращих ліг Європи відтоді, як Кавані (250) дебютував за Палермо у 2007 році.

«Я сподіваюся, що зможу забити багато, і я буду наполегливо працювати в напрямку робити це» інформував офіційний сайт клубу Кавані. «Як я сказав раніше, я приїжджаю сюди з щирим бажанням старанно працювати та готуватися, а також бути доступним для моїх товаришів по команді та менеджера для вибору.

“Я хочу, мати можливість докладати всіх зусиль і важку роботу на поле, і разом домогтися багато чого, великих речей з Манчестер Юнайтед. Я так сильно збуджуюся, щоб грати та конкурувати знову, і Боже бажаю, можу забивати голи, що дуже важливо для всіх, а також для мене як нападника. ”

 ""

«Для уболівальників, для всіх. Отже, як я вже сказав, я дуже хочу почати тренуватися, щоб бути готовим забивати голи, щоб ми всі могли насолоджуватися ними та добре проводити час разом ».

Кавані, який забив чотири голи в 14 матчах Ліги 1 за ПСЖ в минулому сезоні, додав: “Я вважаю себе командним гравцем. Я перший, хто вважає, що ми всі потребуємо допомоги один одного. І це завжди, коли ви працюєте як команда, ви можете спростити досягнення успіху і досягнення своїх цілей. “

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.