Джо Скаллі буде радий возз’єднатися з Джио Рейну в Бундеслізі

Ми завжди були разом, і він став моїм кращим другом.

Боруссія Менхенгладбах оголосила про підписання контракту з 17-річним захисником США, і він приєднається до німецької команди напередодні сезону Бундесліги 2021 року.

Джо Скаллі почав свою кар’єру в молодіжній академії футбольного клубу Нью-Йорк Сіті у 2017 році, де він грав разом з Джио Рейном, який двома роками пізніше перейшов в Боруссію Дортмунд. Скаллі та Рейну подружилися протягом двох сезонів, які вони грали разом, і в наступному році вони возз’єднаються в Бундеслізі.

Цього року Скаллі нарешті дебютував в основній команді, він зіграв три гри за «Нью-Йорк Сіті», одну в стартовому складі та дві на заміну. Під час інтерв’ю німецькій газеті Bild він розповів про свої стосунки з Джио Рейну, який став ключовим гравцем «Боруссії Дортмунд» в цьому сезоні.

 ""

«Ми завжди були разом, і він став моїм кращим другом. Ми весь час спілкуємося через Facetime, і я знаю, що ми будемо грати в різних командах, але я радий, що ми будемо ближче і будемо суперниками в наступному сезоні», – сказав Скаллі.

Прямо зараз Скаллі зосереджений на тому, щоб вийти в плей-офф з «Нью-Йорк Сіті», який знаходиться на п’ятій позиції пасхальної конференції з 26 очками. У них залишилося сім ігор до регулярного сезону, щоб забезпечити собі місце перед плей-офф Вищої ліги футболу 2020 року.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.