Брати Ігуаїн гратимуть на турнірі “Інтер Майамі “

У суботу «Інтер Майамі» офіційно підписав контракт з Федеріко Ігуаїна після того, як «ДК Юнайтед» підтвердили, що продали ветеранського нападника.

Федеріко і Гонсало Ігуаїн стануть 18-й парою братів і сестер, які гратимуть разом у Вищій футбольній лізі, і обидва щасливі грати разом на «Інтер Майамі».

У суботу «Інтер Майамі» офіційно підписав контракт з Федеріко Ігуаїна після того, як «ДК Юнайтед» підтвердили, що продали ветеранського нападника. 35-річний футболіст разом з братом Гонсало Ігуаїн, який грає в «Інтер Майамі» Девіда Бекхема.

Після того, як Інтер Майамі в суботу переміг Х’юстонське Динамо, Гонсало Ігуаїн розповів про підписання контракту зі своїм братом і про те, що це означає для нього. «Я дуже щасливий грати разом зі своїм братом. Ми поділимося своєю подачею, як коли ми обидва тільки починали свою кар’єру. Я хочу подякувати клубу за це, і, сподіваюся, він і далі буде показувати, який він великий гравець », – сказав Ігуаїн на шоу TUDN Contacto Deportivo.

 ""

«Інтер Майамі» зараз займає 11-е місце в Східній конференції з 17 очками та має шанс вийти в плей-офф у своєму дебютному сезоні з шістьма іграми до кінця регулярного сезону. Їх наступним суперником стане «Атланта Юнайтед» 14 жовтня на стадіоні «Інтер Майамі».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.