Брати Ігуаїн гратимуть на турнірі “Інтер Майамі “

У суботу «Інтер Майамі» офіційно підписав контракт з Федеріко Ігуаїна після того, як «ДК Юнайтед» підтвердили, що продали ветеранського нападника.

Федеріко і Гонсало Ігуаїн стануть 18-й парою братів і сестер, які гратимуть разом у Вищій футбольній лізі, і обидва щасливі грати разом на «Інтер Майамі».

У суботу «Інтер Майамі» офіційно підписав контракт з Федеріко Ігуаїна після того, як «ДК Юнайтед» підтвердили, що продали ветеранського нападника. 35-річний футболіст разом з братом Гонсало Ігуаїн, який грає в «Інтер Майамі» Девіда Бекхема.

Після того, як Інтер Майамі в суботу переміг Х’юстонське Динамо, Гонсало Ігуаїн розповів про підписання контракту зі своїм братом і про те, що це означає для нього. «Я дуже щасливий грати разом зі своїм братом. Ми поділимося своєю подачею, як коли ми обидва тільки починали свою кар’єру. Я хочу подякувати клубу за це, і, сподіваюся, він і далі буде показувати, який він великий гравець », – сказав Ігуаїн на шоу TUDN Contacto Deportivo.

 ""

«Інтер Майамі» зараз займає 11-е місце в Східній конференції з 17 очками та має шанс вийти в плей-офф у своєму дебютному сезоні з шістьма іграми до кінця регулярного сезону. Їх наступним суперником стане «Атланта Юнайтед» 14 жовтня на стадіоні «Інтер Майамі».

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.