Саутгейт констатував: Англія піднімає планку, перемігши Бельгію в Лізі Націй

Відбитий удар Мейсона Маунта приніс Англії перемогу з рахунком 2: 1 на Уемблі над противниками, які раніше не терпіли поразок з листопада 2018 року.

Англія пережила важкі періоди, щоб перемогти Бельгію на «Уемблі», на превелику радість головного тренера Гарета Саутгейта.

Гарет Саутгейт все ще бачить можливості для поліпшень в Англії, але назвав наполегливу перемогу над Бельгією в Лізі націй «важливим моментом» для своїх гравців.

Відбитий удар Мейсона Маунта приніс Англії перемогу з рахунком 2: 1 на Уемблі над противниками, які раніше не терпіли поразок з листопада 2018 року.

Обидві команди обмінялися пенальті в першому таймі, в якому Бельгія значною мірою лідирувала, але після перерви Англія поліпшила свої показники та здобула 20 перемог в останньому 21 домашньому матчі.

Після перемоги над командою, яка посідає перше місце в рейтингу ФІФА, Саутгейт був задоволений тим, як виступили господарі, особливо з точки зору захисту.

«У нас є багато речей, в яких ми можемо стати краще. Ми не займаємося цією перемогою, ми повинні підтримати її в першу чергу проти Данії », – сказав він Sky Sports.

“Ми знаємо, що якість суперника сьогодні – це рівень, до якого ми повинні постійно прагнути.

У цих іграх буде менше шансів, це ігри концентрації, ігри деталей. Для наших хлопців це важливий момент для нас. ”

«Ми можемо бути вільною, швидко забиває командою, але в матчах з кращими гравцями необхідно приділяти особливу увагу деталям того, як ви захищаєте команду. У другій половині ми це зробили правильно. У першій половині ми боролися з їх якістю та рухом “.

Саутгейт точно вказав, скільки проблем створює Бельгія, особливо в першому таймі, коли Ромелу Лукаку відкрив рахунок з місця до того, як Маркус Решфорд зрівняв рахунок.

 ""

Однак бос збірної Англії вважає, що цей досвід буде довгостроковою перевагою для деяких з його більш молодих і менш досвідчених гравців зі збірної, коли справа стосується їх розвитку.

«Вони – верхня сторона, абсолютна верхня сторона. Ми знали деякі питання, які вони нам поставлять на всі боки нашого оборонного блоку, але відповісти на ці питання важче », – сказав він.

“В залежності від часу їх пробіжок і перевантаження нас на великих площах нашим гравцям належить прийняти дуже багато рішень в захисті. Звичайно, вони викликали у нас проблеми з цим – і ми недостатньо добре утримували м’яч у своїй побудувати.

Ми трохи повільно рухали м’яч вгору по полю, ми не ставили досить питань з приводу їх розтягування, що дозволило б нам опустити гравців нижче. ”

“Але це була гра на вищому рівні, і у нас було багато молодих гравців – [Деклан] Райс, Маунт, Трент [Олександр-Арнольд] – для яких це був дійсно відмінний досвід.

Ви не приходите в ці ігри та не граєте їх якості, їх рівня команди, які мають працювати з цими проблемами. Нам потрібно було довести це заклинання до кінця, і що мене порадувало, так це те, що у нас була стійкість, щоб зробити це. ”

Саутгейт також виділив Кирана Тріпп’єр, вишикувалися на лівій стороні захисту, за особливу похвалу, додавши: «Він був схожий на солдата – неймовірний захист».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.