Касільяс інформував: «Порту запропонував мені те, чого Реал Мадрид не зміг»

Ікер Касільяс і Карлес Пуйоль взяли участь в заході, організованому італійської спортивної щоденною газетою La Gazzetta dello Sport.

«Я б хотів зіграти за« Мілан »з Мальдіні, – зізнався Карлес Пуйоль, який приєднався до Касільясу на заході в якості послів Ла Ліги.

Ікер Касільяс і Карлес Пуйоль взяли участь в заході, організованому італійської спортивної щоденною газетою La Gazzetta dello Sport. Колишні гравці, обидва чемпіони світу з Іспанією у 2010 році, представляли іспанський футбол на заході разом з президентом Ла Ліги Хав’єром Тебасом. Пара проаналізувала поточний стан гри та відповіла на питання про свою кар’єру.

Касільяс: «Порту запропонував мені те, чого не зміг Мадрид»

Зміни в ЛаЛіге: «Людина, що стоїть за цими змінами, був Хав’єр Тебас. Це були не поступові зміни, а, скоріше, поступовий процес. ЛаЛіга має винятковий рівень і користується повагою у всьому світі ».

Мессі вирішив наслідувати приклад Кріштіану в його відхід з ЛаЛігі: «Початок і завершення кар’єри в одному клубі – це хороша історія, але ми ніколи не знаємо, коли ми можемо перейти в інший клуб. Я змінив клуби через обставини. Порту запропонував мені дещо, що “Реал Мадрид” не зміг, тому я перейшов в іншу лігу і іншу країну “.

Гра в іншій країні: «Коли ти граєш за один з кращих клубів світу, важко уявити себе що грає за інший клуб. Коли ти граєш за один клуб практично всю свою кар’єру, ти реалізуєш мрію. У минулому п’ять років, в 35 років, я був відкритий для чогось нового ».

Бест Класико: «Перший матч, в якому я зіграв, ми виграли з рахунком 3: 0. Для мене Ель Класико був чимось з іншої планети».

Фінал Кубка Іспанії проти «Барселони»: «Це була дуже захоплююча і відмінна гра».

Золотий вік зі збірною: «Те, що ми пережили, було унікальним моментом. Ми грали, знаючи, що ми в безпеці з Пуйоль біля керма. Наш захист була непробивною. Я почав з Іспанії з Хаві у 2001 році, і Під час чемпіонату світу у нас було п’ять капітанів в команді. У нас було п’ять видатних гравців, які грали разом кілька років – такі, як Хаві, Хабі Алонсо і Пуйоль ».

Золотий м’яч воротарів: “Я дуже радий цьому, тому що тепер наша позиція цінується, чого ми завжди хотіли. Воротарі продовжують виконувати свою роботу, вони можуть служити орієнтиром для своєї команди, і ця робота буде визнана. Суперництво, яке у нас було, було позитивним і здоровим “.

 ""

Класико без фанатів: «Дивитися це вдома не так захоплююче, як на землі. Це незвичайна ситуація, але, сподіваюся, ми зможемо повернутися до нормального життя, відзначати голи, кричати та обіймати кожного, як ми це робили раніше, але зараз у нас є ставити здоров’я понад усе ».

Мессі продовжує рухатися, як Кріштіану: «Як куле, я не хотів, щоб він йшов. Барселона без Мессі немислима. Але це частина футболу. Він мотивований, і ми сподіваємося, що він буде змагатися, як завжди, – а не просто Фанати Барселони, але любителі футболу всюди за те, як він грає. »

Гра в іншій лізі: «Цікавість завжди присутній. Я грав за «Барселону», який є моїм клубом, і обставини завжди складалися для мене сприятливо. Ми були однією з кращих команд, і, бувши в першій команді, я міг грати проти команд з інших країн. Я ніколи не приховував того факту, що хотів би грати за «Мілан» разом з Мальдіні. Зараз «Мілан» переживає важкий момент, але коли я грав, «Мілан» був блискучою стороною ».

Бест Класико: «Я дебютував на« Камп Ноу »в« Барсі-Мадрид », що закінчилася 2: 2, але я думаю, що буду дотримуватися 2: 6. У нас був Гвардіола, і ми добре почали сезон, і ця гра підкреслила всю кампанію. Минулий рік був гірше, коли ми програли 4: 1 ».

Золотий вік Іспанії: «Фінал чемпіонату світу, коли Ікер зробив сейв, щоб не допустити Роббена. Ми бачили, як він грав за «Мадрид». Якби ми допустили найменшу помилку, Ікер врятував би становище. Нам пощастило, що ми зіграли в Особливу покоління. Ікер був капітаном, але він завжди прислухався до порад інших. Якби команда не була згуртованою, нам було б важко домогтися того, що ми зробили ».

Балон де Оро: «Для мене, граючи в епоху, коли були Мессі, Кріштіану, Ікер, Хаві … важко сказати, хто був кращим. Вони завжди дивляться на кількість забитих голів. Мессі та Кріштіану були суперниками. в той момент – між ними не було перерв. Я хотів би, щоб Хаві або Іньєста виграли його, тому що вони обидва зробили величезну роботу для команди ».

Класико без фанатів: «Це складна ситуація для всієї країни. Мені не подобається ідея Ель Класико без фанатів, але я б вважав за краще, щоб він грав за закритими дверима, ніж зовсім. По-перше, ми повинні розв’язувати проблеми зі здоров’ям, які мають ефект доміно. Футбол призначений для вболівальників і є грою, в якій живе пристрасть ».

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.