Парі Сен-Жермен все ще мріє об’єднати Кріштіану Роналду, Неймар і Мбаппе

У звіті говориться, що Роналду має намір довести свій контракт з Ювентусом до 2022 року.

«Парі Сен-Жермен» як і раніше сподіваються зібрати команду мрії з Кріштіану Роналду, Неймара і Киліана Мбаппе в «Парк де Пренс».

35-річний Роналду починає свій третій сезон в «Ювентусі» після того, як п’ятиразовий володар Золотого м’яча провів зіркові виступи в «Реалі» і «Манчестер Юнайтед».

Але збірна Португалії раніше була пов’язана з переїздом з Турина, і ці розмови тривають.

За словами CalcioMercato, ПСЖ може знову перейти на Роналду в наступному році.

Однак у звіті говориться, що Роналду має намір довести свій контракт з Ювентусом до 2022 року.

У цьому сезоні Роналду забив три голи в двох матчах за «Ювентус».

Чи можуть «Барселона» і «Ювентус» укласти нові угоди в наступному році? CalcioMercato заявляє, що два європейських гігантів можуть почати переговори про обмін між Усманом Дембеле і Федеріко Бернардескі. Раніше в цьому році Миралем П’янич покинув «Ювентус» і перейшов в «Барселону», а Артур приєднався до чемпіонів Серії А.

 ""

Месут Озіл хоче залишитися в «Арсеналі». TyC Sports повідомляє, що саудівський клуб Al-Nassr зробив ставку на 5 мільйонів фунтів стерлінгів, і “Арсенал” був готовий її прийняти, але плеймейкер хотів залишитися в клубі Прем’єр-ліги.

Через травми Аліссон і обстрілу Адріана «Ліверпуль» був пов’язаний з переїздом воротаря до крайнього терміну внутрішніх трансферів в Англії в п’ятницю. Проте, Mirror повідомляє, що чемпіони Прем’єр-ліги не підпишуть нового воротаря, попри те, що вони пов’язані з Джек Батленд, пробиває м’яч в Сток Сіті.

Після перебування в «Севільї» на тлі зв’язків з «Манчестер Сіті» Жюль Кунді може бути налаштований на новий контракт. Мучодепорте повідомляє, що клуб LaLiga може розглянути можливість продовження контракту з захисником.

 ""

Попри те, що Нікола Міленкович був пов’язаний з переїздом, в результаті він залишився в «Фіорентині». Однак CalcioMercato заявляє, що Мілан може повернутися із заявкою на захисника в січні після того, як вирішить не платити 40 мільйонів євро, які вимагала Фіорентина за 23-річного гравця збірної Сербії в міжсезоння.

«Ювентус» вважає, що може отримати понад 50 мільйонів євро за захисника Меріх Демірал, за словами CalcioMercato. Демірал був пов’язаний з Інтером і Тоттенхемом.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!