Кріштіану Роналду неможливо зупинити, попереджає Кулусевскі

Нам не вдалося його зупинити в минулому матчі, але в середу у нас є ще один шанс.

Зірка збірної Швеції Деян Кулусевскі анонсував в Лісабоні поєдинок проти збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Дії Кулусевскі наполягав на тому, щоб Кріштіану Роналду не можна було зупинити, оскільки одноклубники «Ювентуса» готуються возз’єднатися в матчі Ліги націй між Швецією і Португалією.

Роналду і Португалія зустрінуть Швецію Кулусевскі в Лісабоні, де в середу відбудеться матч групи 3 Ліги А.

П’ятиразовий володар Золотого м’яча Роналду забив двічі, коли Португалія перемогла Швецію 2: 0 у зворотному матчі у вересні.

Зірка збірної Швеції Кулусевскі, який грає разом з Роналду в чемпіонаті серії А «Юве», готується до складної зустрічі з капітаном збірної Португалії та кращим бомбардиром збірної Португалії.

“Немає нікого, хто міг би його зупинити. Якщо у нього буде хороший день, він все вирішить сам», – сказав Кулусевскій через Aftonbladet. ”

«Нам не вдалося його зупинити в минулому матчі, але в середу у нас є ще один шанс.

 ""

«Я не знаю, як його зупинити, потрібно бути агресивним, щоб його засмутити. Я знаю, як це – грати проти агресивних захисників, і в кінці кінців ти розбудовуєшся».

Португалія займає перше місце в групі 3 – випереджаючи Францію за різницею м’ячів – з сімома очками в трьох матчах після недільної нульової нічиєї в Парижі.

Португалія Фернанду Сантоса знаходиться в розпалі безпрограшної серії з шести ігор з тих пір, як в жовтні минулого року програла Україні 2: 1.

Швеція посідає останнє місце в групі після трьох поразок поспіль, програвши в останній раз Хорватії 2: 1.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!