Де Брюйне повернувся в Манчестер Сіті після травми

Де Брюйне був видалений на 73-й хвилині «Уемблі» в неділю, коли команда Роберто Мартінеса програла 2: 1.

Кевін Де Брюйне був замінений в результаті поразки Бельгії від Англії в неділю, і плеймейкер повернувся в «Манчестер Сіті».

Зірка збірної Бельгії Кевін де Брейне повернувся в «Манчестер Сіті» після того, як отримав травму в результаті поразки від Англії в Лізі націй.

Де Брюйне був видалений на 73-й хвилині «Уемблі» в неділю, коли команда Роберто Мартінеса програла 2: 1.

З того часу було підтверджено, що 29-річний футболіст покинув табір Бельгії, щоб повернутися в Сіті для подальшого лікування і пропустить матч «червоних дияволів» з Ісландією в середу.

«Сіті», який виграв лише один зі своїх перших трьох матчів у вищому дивізіоні в цьому сезоні, зустрінеться з «Арсеналом» в наступному матчі Прем’єр-ліги, і Пеп Гвардіола буде відчайдушно бажати, щоб його зоряний гравець був доступний в суботу.

 ""

Рахім Стерлінг вибув зі збірної Англії через незначну проблему з підколінним сухожиллям, що може викликати сумніви в матчі з «Арсеналом», хоча Серхіо Агуеро дійсно повернувся до тренувань перед перервою в збірну.

Де Брюйне стартував у всіх іграх ліги «Сіті» в цьому сезоні, забивши один гол і віддавши одну результативну передачу з 14 створених моментів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.