5 причин почати робити зарядку вранці

Дослідження показують, що ранкова зарядка дає безліч переваг, яких не можна домогтися ні в який інший час дня.

Багато людей сьогодні проявляють велику активність вдень і ввечері. Під «активними» ми маємо на увазі вправи і фітнес. Хоча деякі люди намагаються прокидатися вранці, щоб робити свої звичайні вправи, багато хто все ж вважають за краще робити це пізніше.

Причина цього явища в тому, що багато людей думають, що у них більше часу в кінці дня. Хоча це може бути правдою, оскільки є багато інших пріоритетів, які необхідно виконати вранці, ви можете втратити важливі переваги ранкових вправ.

Незалежно від того, чи є ви жайворонком чи ні, ви можете переглянути свій графік тренувань з наступних причин:

1. Ранкові вправи спалюють більше жиру

В цілому, вправи допомагають спалювати жир. Але ранкова гімнастика набагато ефективніше спалює калорії і зайвий жир. Причина в тому, що окислення жирів відбувається природним шляхом, коли тренування проводиться перед сніданком.

Тепер, якщо ви дійсно хочете спалювати більше жирів і калорій, ефективне окислення жирів – це те, що вам потрібно. Це не тільки допомагає спалювати жири, але і знижує ризик розвитку діабету. Більш того, вправи перед сніданком також імітують принцип голодування, що, мабуть, є дуже хорошим фактором для схуднення.

2. Ваша шкіра буде сяяти природним чином

Хоча вправи в будь-який час дня можуть допомогти вам добитися природного сяйва і цвітіння вашої шкіри, ніщо не зрівняється з сяйвом, яке ви можете отримати від повсякденних занять вранці. Дослідження показали, що у людей, які тренуються вранці, шкіра більш сяюча і квітуча, ніж у тих, хто тренується увечері.

Вранці вам набагато легше зволожувати і промивати пори, що робить його справді корисним для вашої шкіри.

3. Ви будете краще спати по ночах

Ранкова зарядка впливає не тільки на якість вашого сну, але і допомагає вам довше відпочивати.

Зверніть увагу, що вправа – це форма стресу. А людське тіло створене, щоб реагувати на стрес, вивільняючи гормони і підвищуючи рівень адреналіну. Тільки уявіть, коли ви робите вправи і тренуєтеся в нічний час, збільшення адреналіну вплине на ваш режим сну, коли прийде час лягати спати!

4. Ранні вправи зменшать стрес і депресію

Було виявлено, що активність допомагає знизити стрес і депресію. Ще одна причина зробити це перед початком дня, правильно? Коли ви встаєте і займаєтеся фітнесом, виробляються ендорфіни або гормони щастя, які не дадуть вам відчути себе пригніченим.

Відповідно, ви будете почувати себе набагато краще протягом дня, оскільки ви почали його з наповнення себе цими гормонами.

5. Ваш метаболізм буде працювати швидше

Одна з найбільших переваг ранкових вправ – різке поліпшення метаболізму. Після того, як ви закінчите тренування, ви як і раніше спалюєте калорії. Цей процес називається надмірним споживанням кисню після тренування, яке ідеально підходить для ранкових тренувань, особливо перед сніданком.

Після того, як ви з’їсте їжу, навіть білок, ваше тіло буде використовувати його як джерело енергії або використовувати для поповнення свого організму. Це тільки показує, що ранкові вправи можуть прискорити і поліпшити ваш метаболізм, оскільки ви не можете отримати цю користь від вправ ввечері.

зарядка
зарядка

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.