Вєрка Сердючка більше не співає “Лаша тумбай”: Андрій Данилко в Юрмалі ошелешив слухачів новою версією хіта

Видатною подією минулих вихідних став юрмальський фестиваль Laima Rendezvous Jūrmala 2023, в якому взяли участь чимало українських артистів. Особливо виділилася Вєрка Сердючка, переінакшивши свій хіт.

Чи не вперше в Юрмалі російської мови було по мінімуму. Вели концерти латиською. Звучали пісні латиською, українською, англійською. Андрій Данилко, як завше, вийшов на сцену в образі Вєрки Сердючки й заспівав світовий хіт Dancing Lasha Tumbai.

От тільки тепер артист зі спокійним сумлінням змінив слова приспіву на Russia Good Bye. Під час виступу Сердючки камера вихопила обличчя Андрія Макаревича та Максима Галкіна. Їхня реакція виявилася неперевершеною. Перший стримано усміхнувся, а гуморист відверто зареготав. Шкода, що не показали обличчя Алли Пугачової, яка знаходилася в залі поруч із чоловіком.

Вєрка Сердючка шокувала новою версією хіта

Фраза “Лаша тумбай” коштувала Данилку музичної кар’єри на російських теренах ще задовго до початку російської агресії. Події розвивалися 16 років тому. Андрій Данилко тоді розмірковував, яку країну представляти на пісенному конкурсі “Євробачення” – росію чи Україну. Шальки терезів рідної батьківщини переважили.

Судячи з усмішок Лайми та Андрія, свято вдалося

Звісно, імперці не пробачили подібного “нахабства” артисту. Почалася масована медіаатака на Данилка. На всіх ток-шоу його клеймили, хто як міг, звинувачуючи в усіх смертних гріхах. Звісно, всі добре чули, що співає артист “Лаша тумбай”, а не “Раша гудбай”. Але потрібен був привід. І він знайшовся. Відтоді дорога на російські концертні майданчики українцю була перекрита.

Натомість європейці прийняли українця в жіночому вбранні на ура. І Вєрка Сердючка 2007 року здобула 2 місце на престижному конкурсі. А після того, як рашисти захопили Схід і Південь України, Данилко пригадав старі чвари й офіційно змінив слова у композиції. Тож тепер і справді співає Russia, goodbye.

Популярне

Схожі статті

Свій Наполеон подаю не до кави, а як закуску на святковий стіл: коржі перемащую рибою, овочами та майонезом

Наполеон можна готувати не лише солодкий, але й рибний. Така закуска ідеально виглядатиме на святковому столі, а гості наділять компліментами й попросять рецепт смакоти.

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.