Конфуз, який би не оцінила Ірина Фаріон, і чутки про роман: появу Злати Огнєвіч з “ним” обговорює вся країна

Деяким зіркам доводиться придумувати привід, щоб про їхню композицію заговорили. А Златі Огнєвіч поталанило: ще до прем'єри розгорілися відразу два скандали довкола треку.

Злата Огнєвіч вирішила записати дуетну роботу з Максимом Бородіним. Та щойно виклала в мережу фрагмент кліпу “Без тебе”, як артистку захейтили зусібіч. Прихильникам зірки не сподобалися окремі слова в пісні та одружений напарник холостячки.

У шматочку відео, яке потрапило на очі людям, Бородін дуже тісно притискається до Огнєвіч. Тож одна з підписниць Інстаграму залишила негативний коментар, мовляв, не повинен одружений чоловік отак “тертися” й “заглядатися” на дівчину.

Злата Огнєвіч втрапила у подвійний скандал

Звісно, Злата не залишила образливі слова без відповіді, наголосивши, що якщо слідувати подібній логіці, доведеться закрити всі голлівудські студії, бо там одружені актори ще й не таке виробляють під час знімань кіношедеврів.

Кадри обіймів співаків тут же розлетілися мережею. Тим паче, що прем’єра композиції на Ютубі відбулася саме сьогодні. Та що б там не говорила учасниця “Євробачення” про акторську гру та відсутність між виконавцями романтичної іскри, критиків було вже не спинити.

Злата Огнєвіч втрапила у подвійний скандал

Найбільш уважних не задовольнила виключно візуальна картинка. Вони ще вслухалися у текст пісні “Без тебе”. І тут у повітрі запахло новим скандалом, на цей раз мовним. Адже у композиції чітко лунає слово “біжав”, якого в українській мові просто не існує.

На закиди щодо спотворення рідної солов’їної в артистки теж знайшлася чітка відповідь. Огнєвіч запевнила, що це “художній зворот слів”. На думку співачки, подібне використання мовних кальок з російської є “елементом творчості”, незрозумілим більшості громадян.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.