Меланія Трамп розлучається з Дональдом Трампом після його програшу на виборах президента в США

Нинішня перша леді США Меланія Трамп розлучається з Дональдом Трампом після його поразки на президентських виборах. Працівники Білого дому розповіли, що їхній шлюб вже не врятувати.

Судячи з усього, програш в гонці на пост президента — не єдина проблема Дональда. Як повідомляє британська газета Daily Mail з посиланням на помічників Меланії, незабаром 74-річний політик може опинитися в рядах холостяків.

За словами Омароси Маніго Ньюман, колишньої працівниці президентської резиденції, героїня статті давно замислювалася про розлучення і лише чекала, поки чоловік піде з політичної арени:

«Якби перша леді змогла піти, поки Трамп перебував при владі, він би знайшов спосіб її покарати».

Дональд Трамп програв Джо Байдена на виборах президента США

Ці слова підтверджує і ще одна екс-помічниця Меланії Стефанія Волкофф. Вона заявила, що та вже деякий час займається переговорами про шлюбний контракт і хоче, щоб 14-річний син пари Беррон отримав половину статків свого батька.

Більш того, Стефанія запевняє, що чоловік з дружиною спали в окремих спальнях, а всі 15 років їхнього шлюбу — не що інше, як угода.

Дональд, Меланія і Беррон Трамп

Не можна не відзначити і те, що останнім часом в соціальних мережах регулярно з’являлися фото і відео, на яких Меланія то відвертається від Дональда, то відсмикує свою руку від нього.

Меланія і Дональд Трамп

Цілком ймовірно, що між ними дійсно є напруженість, хоча на публіці перша леді Америки раз у раз розповідає про чудові стосунки.

Не виключено, що це пов’язано зі шлюбною угодою, як було і у Трампа з другою дружиною Марлою Мейплз — вона не може критикувати колишнього чоловіка ні за яких обставин.

Юлія Рябко
Автор:
Юлія Рябко