Оля Полякова потрапила на обкладинку журналу і розповіла, кого вважає аферистами і як зустріне Новий рік

На обкладинці журналу «Добрі поради» сяє українська співачка Оля Полякова в кокетливому червоному міні - всередині новорічного випуску можна знайти велике інтерв'ю співачки про все на світі.

Артистка поділилася своїми планами на майбутні свята, дала поради українцям, як добре провести час в умовах самоізоляції і прокоментувала минає рік Щура зі своєї точки зору.

Оля Полякова на обкладинці журналу «Добрі поради»
Оля Полякова на обкладинці журналу «Добрі поради»

Про шоу «Маска»

Серед недавніх проектів Полякової – шоу «Маска», яке вийде на екрани вже в середині січня-лютого. Зйомки цієї програми виявилися цікавими, адже у вітчизняній адаптації західного шоу врахували особливості місцевого шоу-бізнесу і запросили головних зірок України. Так уже відомо про трьох «детективах» шоу, яким належить вгадувати колег під масками – крім Полякової, беруть участь ще DZIDZIO і Настя Каменських. З обома артистами Оля близько дружить.

Оля Полякова в шоу «Маска»
Оля Полякова в шоу «Маска»

На питання журналістки, чи не довелося вдаватися до допомоги «шостого почуття» під час проекту, співачка різко відмахнулася – їй екстрасенси і ворожки здаються аферистами, тому в «потойбічне» вона не вірить. У житті їй допомагають риси характеру і природна інтуїція, але ніяк не шарлатанство. Після цих слів дивитися шоу повинно бути ще цікавіше.

Підготовка до нового року

Про побут і підготовці до свят Полякова розповіла досить докладно: навіть поділилася з журналісткою традиціями своєї сім’ї. В ході цієї бесіди виявилося, що майже всі її родички йшли по творчому шляху через хороших спадкових даних: гени її роду «дарують» хорошу фігуру, яку важливо просто не сховати під зайвими кілограмами.

У минулому році у Олі була ось така новорічна ялинка:

Співачка на Новий Рік і Різдво збирається якраз приєднатися до своєї сім’ї і провести свята в їх вузькому колі. Адже як-не-як, а в країні все ще бушує пандемія – лікарі не радять ходити в гості, щоб не розносити захворювання. У Полякової трохи інший погляд на ситуацію – і в гості вона ходити якраз радить, адже близького спілкування зараз не вистачає всім. Проте, при цьому важливо прислухатися до свого здоров’я і при найменших симптомах плани скасовувати.

Снігуронька Оля Полякова
Снігуронька Оля Полякова

Ще одним відмінним варіантом вона вважає спільний відпочинок декількома сім’ями на природі. Такий варіант для себе Полякова теж розглядала, але її дочка Маша вже знайшла собі свою компанію і хоче провести свято з однолітками – по-сучасному і безпечного, через соціальні мережі. Так що їй важливо бути вдома з підключенням до інтернету. Таку ініціативу артистка оцінює як розумну і в цілому схвалює захоплення дочки Інстаграмом, адже дівчинка формує свою майбутню популярність і кар’єру ще з юних років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.