Екс-віагрянки Надія Мейхер показала свої непристойності: після програшу на танцях уже нічого не страшно

Колишня учасниця групи ВІА Гра Надія Мейхер недовго зазнає поразки.

Щоб якось відвернути увагу від свого невдалого тріумфу, вона вирушила в великий тур по містах, щоб нагадати про себе як про співачку.

Багато років тому популярна і улюблена мільйонами Надія Мейхер вирішила віддати свою творчість і величезну аудиторію на користь сім’ї і домівки

З тих пір Мейхер рідко з’являлася на публіці і навіть не приходила на світські зустрічі. Поступово Надія почала повертатися на екрани з 2018 року.

Тоді по телеканалу 1 + 1 вийшов серіал вітчизняного виробництва “Великі Вуйки “, де сліпуча екс-віагрянки Мейхер зіграла касирку “Укрзалізниці “.

Серіал затягнувся, і два тижні тому вийшла його друга частина. Там роль Мейхер продовжилася.

Ще одним великим проектом, в якому брала участь Надя, стали Танці з зірками. Вона так і зізналася – через перемогу на цьому конкурсі хотіла б різко увірватися на велику сцену, так як після тривалої перерви зробити це дуже важко.

Але, на жаль, перемогти Надії Мейхер і її коханому партнеру Максу Леонову не вдалося.

Але за те вони отримали почесну “бронзу ” – третє місце, і дійшли до суперфіналу. Надя Мейхер зізналася, що часом це була справжня боротьба на виживання, а також розповіла, що “Танці з зірками ” по-новому розкрили її як особистість.

Зараз Надя робить різні пости про свої гастролі в Інстаграм, і не упускає можливості продемонструвати там не тільки свої вокальні вміння, а й принади, якими обдарувала природа.

На щастя, тут Надії є чим похвалитися. Її об’ємні “диньки ” відразу після публікації стають надбанням громадськості.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.