Соромно дивитися: конфузи знаменитостей, за які вони б хотіли провалитися під землю

Ніхто не застрахований від неприємностей на публіку. Навіть багаті і знамениті.

Сьогодні будемо згадувати зірок, які своїми витівками зганьбилися на всю країну.

Віру Брежнєву в найвідповідальніший момент підвело дороге плаття. На церемонії нагородження найкрасивіших людей за версією журналу “Віва ” Віра Брежнєва співала на сцені і постійно підтягувала своє вбрання. Однак шанувальники все одно побачили який бюстгальтер носить улюблениця Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

У епатажної Лоліти мало того, що “диньки ” ледь не вивалилися, так ще і “зірочка ” була видна всім тим, хто сидів у залі. Першому ряду так точно!

З тих пір співачка Лоліта Мілявська більш серйозно ставиться до вибору нарядів і вже не одягає таке занадто зухвале міні. Та й вік уже не той!

Лоліта
Лоліта

Напевно всі бачили те саме новорічний виступ, де Валерій Меладзе невчасно став ворушити губами під фонограму. Воно облетіло всю країну, а його прихильники розділилися на два табори: одні захищали Меладзе, мовляв, з кожним може трапитися, а інші – відверто цькували, мовляв, як так, він же наживо повинен був співати.

Але сам Валерій запевнив – співає під фонограму вкрай рідко, і намагається радувати публіку живим голосом.

Тим більше, гроші на його концерти коштують чималих грошей.

Ситуації з відключенням фонограми або її несправностями виникали у багатьох зірок. Серед них Дан Балан, Ані Лорак, Микола Басков, Софія Ротару, Алла Пугачова та інші.

А співробітник Філіпа Кіркорова колись злив запис того, що ж насправді Кіркоров співає в мікрофон під час концерту. Було, м’яко кажучи, неприємно.

Кіркоров поспішив виправдатися – дуже складно три години танцювати на сцені і співати наживо, ось іноді і доводиться викручуватися.

До слова, ми зробили підбірку “соковитих ” конфузів серед топових російських та українських зірок. Їх ви можете подивитися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Також ставте лайк і дзвіночок, щоб разом з нами стежити за життям самих багатих і знаменитих.

Конфузи бувають не тільки у наших зірок, але і у світових, а особливо їх запам’ятовують, якщо вони були на червоній доріжці. Ось, наприклад, у Заїну Дріді на червоній доріжці плаття трохи здуло вітром, і всі побачили її тілесні труси. Ну, що ж, буває!

Курйоз на червоній доріжці
Курйоз на червоній доріжці

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.