Роздали премії Cosmopolitan Awards 2020 – в прольоті і NK, і Дорофєєва, і Полякова з Потапом. А хто отримав?

В кінці кожного року популярний журнал Cosmopolitan вручає нагороди улюбленцям публіки по 7 категоріям - і 2020 рік не став винятком у цій традиції.

На початку грудня журнал роздав свої традиційні Cosmopolitan Awards вже в 18 раз. Хто переміг в яких номінаціях і чому саме ці персони стали головними на думку голосуючих? Пора дізнатися.

Для початку, варто дізнатися трохи більше про саму премію – місця і нагороди роздаються на основі голосування серед всіх читачів журналу, тобто звання присвоюється не журі, а самій публікою. Така демократичність і зробила премію Cosmopolitan Awards цікавою для вивчення. Адже варто заглянути в список номінантів та переможців, так відразу стає ясно, хто був в центрі уваги весь рік!

Так виглядає нагорода Cosmopolitan Fun Fearless Female Award
Так виглядає нагорода Cosmopolitan Fun Fearless Female Award

Найбільшу «яскраву» зірку можна було вибрати в одній з багатьох категорій – знаменитості поділялися по талантам, сферам медіа та шоу-бізнесу. Зрештою, результати показують, на кого впав глядацький вибір в конкретній сфері.

Лауреати Cosmopolitan Awards за 2020 рік
Лауреати Cosmopolitan Awards за 2020 рік

Головною співачкою року, що минає 2020 того читачі визначили автора хіта «Охорона, скасування» Jerry Heil. Юна виконавиця на сцені зовсім недавно, але завдяки своїм чіпляють мелодіями вже стала дуже популярною – з її фан-базою можуть позмагатися навіть досвідчені «гравці» естради, і далеко не всі вийдуть переможцями.

Співачка Jerry Heil
Співачка Jerry Heil

«Чоловіком року» став чарівний і гумористичний Антон Птушкін, який миготить зараз найбільше в тревел-шоу «Орел і решка».

Антон Птушкін
Антон Птушкін

Монатік, якого вважали головним фаворитом на перемогу в цій категорії, залишився за бортом. Але в розраду успішному співакові і продюсерові Cosmopolitan виділив спеціальну премію – «Натхнення року» – адже чоловік виявився в топах відразу декількох списків, хоча і не став лідером ні в одному.

Монатік з нагородою
Монатік з нагородою

На урочистій церемонії замість самого співака з’явилася його підопічна Nino і передала подяку Монатика всій публіці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.