Розкішна Тіна Кароль в червоному піджаку і червоної помади пожартувала про Наталку Карпу

В рамках Челлендж від музичного каналу М1, студія запрошує до себе зірок, які читають смішні скоромовки про своїх колег.

22 грудня – другий день цього челенджу, і в гості до першого українського музичного караоке-каналу запросили улюбленицю Дана Балана Тіну Кароль.

Тіна Кароль читає скоромовку про Наталку Карпу

“Не питай у нас, що таке полукалукарпітіся. Будь, як Тіна. Без будь-якої тіні подиву йди до мети! В даному випадку – цілі передати челлендж Наталії Карпі “, – сказано в повідомленні прес-служби телеканалу М1.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль порадувала відразу двома новинками – новий альбом і босоніжки власного виробництва. Тому тепер у неї в Історії практично кожен день з’являються згадка про те, що модниці-шанувальниці можуть замовити цю прекрасну взуття і самостійно зробити собі свято.

Вартість босоніжок теж зоряна – від 5 200

Нагадаємо, Тіна Кароль стала однією з чотирьох суддів шоу “Голос країни “, 11 сезон якого буде виходити на телеканалі 1 + 1 вже з наступного року. Анонс проекту відразу отримав масу критики, адже там замість очікуваного Дана Балана буде суддею король жінок Олег Винник.

Тіна Кароль у своїй іменної зірки
Тіна Кароль у своїй іменної зірки

А ті, хто очікував розвитку подій Тіни Кароль і Дана Балана, були розчаровані і навіть писали гнівні коментарі проекту “1 + 1 ” в Інстаграм. Прес-служба телеканалу ніяк не відреагувала на хвилю обурень, адже етап “сліпих прослуховувань ” вже відзнято. Сама Тіна Кароль свої зв’язки з Даном Баланом не коментує, а скоріше віджартовується і каже, що хотіла б залишити в таємниці свої стосунки.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?