Сергій Притула розповів про українку, яка пожертвувала армії кілька десятків тисяч доларів заощаджень

Відомий український шоумен і політик Сергій Притула розповів про дивовижний випадок, який з ним стався в рамках волонтерства.

Волонтерська діяльність в біографії Сергія Притули зайняла важливе місце, починаючи з 2014 року. З тих самих пір герой нашої сьогоднішньої статті регулярно допомагає українським воїнам фінансово. Він не тільки перераховує кошти на їх підтримку, а й займається загальним збором пожертвувань від всіх бажаючих допомогти.

У себе в соціальних мережах Сергій розповідав, що гроші приходять на благодійний рахунок щодня, хоча деякі люди жертвують такі великі суми, що не хочуть перераховувати їх через банк. Про один з таких випадків телеведучий розповів в ефірі шоe “Кондратюк у понеділок” на 5 каналі.

Сергей Притула в шоу Кондратюка
Сергій Притула в шоу Кондратюка

Одного разу йому в Фейсбуці написала жінка, яка попросила про особисту зустріч для передачі пожертвування. Відправляти його на банківський рахунок вона не захотіла, пояснивши це тим, що гроші дуже великі. Притула тут же зазначив, що для різних людей поняття “велика сума” теж різна — для одних це може бути мільйон гривень, а для інших і п’ять тисяч.

Притула заявив, що, якщо потрапить в політику, перенесе столицю України в інше місто
Сергій Притула

Нарешті через півтора місяці листувань їм вдалося зустрітися — Наталя, так звуть ту саму українку, приїхала до Сергія на зйомки:

“Я завів її до себе до гримерку. Кава, чай, пиріжки. Сиджу балакаю з жінкою. Вона дуже добра така, інтелігентна. Про різне говорили. Я щось розказував про своє волонтерство, чим займаюся, що зараз купую, які квадрокоптери. Івона дістала 60 тисяч доларів з сумочки, поклала на стіл і сказала: “Купіть щось снайперам”, — розповів шоумен.

Притула помогает украинской армии
Притула допомагає українській армії

Ігор Кондратюк і Притула припустили, що причиною такого серйозного пожертвування стало щось особисте, проте лізти в душу до Наталі Сергій не став. Він лише запитав у неї, чи виважено вона прийняла це рішення, адже з такими грошима можна прожити безбідну старість.

У відповідь небайдужа українка без будь-яких коливань попросила направити цю суму на допомогу солдатам, чим артист зараз і займається.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.