Актриса Лія Ахеджакова в зв’язку з різким погіршенням здоров’я на саме Різдво потрапила до лікарні

Як повідомили друзі артистки, відразу після Нового року Лія Меджидовна відчула нездужання, а 7-го січня їй стало набагато гірше і її екстрено госпіталізували.

Так як поважний вік відомої актриси – а їй уже 82 роки, відносить її до групи найвищого ризику, лікарі приїхала швидкої запідозрили китайський вірус. Ахеджакову негайно відвезли в одну зі спеціалізованих клінік і зроблений ПЛР-тест підтвердив зараження.

На тлі проблем з диханням у жінки також загострилися хронічні захворювання, пов’язані з віком, що посилює тяжкість стану. Зараз Лія Меджидівна лежить в ізольованій палаті інтенсивної терапії, її періодично підключають до апарату подачі кисню.

Аліса Фрейдліх
Аліса Фрейндліх

А стан раніше захворілих Олега Басилашвілі та Аліси Фрейндліх, яким по 86 років поступово поліпшується. За повідомленням їхніх колег, у Басілашвіші вже негативні тести, він відчуває себе нормально і в кінці тижня буде виписаний додому. У Аліси Фрейндліх теж кризовий період позаду, після інтенсивного лікування легкі стали очищатися і загроз для здоров’я більше немає.

Олег Басилашвілі
Олег Басилашвілі

На жаль, перший тиждень 2021 роки не до всіх була позитивною. Від наслідків коронавирусу померла інша відома актриса Валентина Широніна, їй було 79 років.

Валентина Широніна
Валентина Широніна

Також 7 січня за важкому перебігу коронавирусной інфекції помер 77-річний актор Валерій Хлевінський, який прославився ролями у фільмах “Велика перерва”, “Вічний поклик”, інших картинах і численних виставах МХАТу.

Валерій Хлевінскій
Валерій Хлевінскій

 

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.