Помер Олександр Воробйов: відомому акторові театру, кіно і серіалів було всього 59 років

15 січня зранку стало відомо про одну втрати російської сцени і кіно - на 59-му році життя помер відомий актор Олександр Воробйов.

Початок 2021 року по гучним втратам в творчому середовищі вже наздоганяє трагічний 2020 й. Але якщо в минулому році пішли в основному вікові артисти і діячі культури, то зараз один за одним помирають люди, яким би ще жити і жити. 7 січня закінчився життєвий шлях Валерія Хлевінского (77 років), 9-го числа – помер Максим Браматкін (41 рік), 12-го – Денис Карасьов (57 років), 13-го – Дмитро Гусєв (46 років), 14-го – засновник “Єралашу” Борис Грачевський. І ось, 15 січня стало відомо, що пішов з життя актор Олександр Воробйов.

Олександр Воробйов незадовго до смерті
Олександр Воробйов незадовго до смерті

У лютому йому б уже виповнилося 59 років, але тривалі хвороби і різке погіршення стану після Нового року не залишили шансів дожити до дня народження. Сумну новину повідомили колеги артиста через сайт головного театру, в якому працював Воробйов – “Табакерки”.

Олександр Воробйов у театрі
Олександр Воробйов у театрі

Також жалі про втрату заслуженого артиста розмістили на сторінці Московського театру Олега Табакова – дві трупи часто працювали разом над кіно-роботами і спектаклями. В “Табакерка” Олександр Петрович пропрацював більше 30 років, взявши свої перші ролі ще в далекому 1989 році. Найбільше глядачам він запам’ятався за виставами “Два ангела, чотири людини”, зйомок у фільмах “Адмірал”, “Іронія долі. Продовження”, “Косатка”, серіалах “Далекобійники”, “Утриманки”, ” Завод”.

Олександр Воробйов у фільмі "День дурня"
Олександр Воробйов у фільмі “День дурня”

В цілому творчий шлях актора налічує понад 50 фільмів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.