Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, що він втратив, коли пішов до Каменських: щастя в минулому

Колишня дружина Потапа вирішила не відставати від нього і теж полетіла на Мальдіви, де показала, що він втратив, коли пішов до Насті Каменських.

Ірина Горова приєдналася до полку українських зірок, які проводять зимові канікули в теплих краях. Так, разом з донькою Наталкою і сином Андрієм продюсер відправилася на Мальдівські острови, звідки, до речі, тільки но повернулися додому Потап і Настя. Такий же розкішний відпочинок дозволили собі Ольга Фреймут і Оля Полякова.

Ирина Горовая на Мальдивах
Ірина Горова на Мальдівах

На своїй сторінці в Instagram Ірина регулярно ділиться відпускними фото. Вона вже встигла похвалитися підтягнутою фігурою в купальнику і поплавати з аквалангом, а на цей раз героїня статті опублікувала серію теплих сімейних знімків з дітьми з прогулянки по блакитному пляжу.

Потап с бывшей женой Ириной и детьми
Потап з колишньою дружиною Іриною і дітьми

Відзначимо, для Потапа Андрій є рідним сином, а Наташа падчеркою, хоча артист неодноразово зізнавався, що відноситься до неї як до власної дочки.

“Є місця, де ти відчуваєш, що енергія наповнює тебе, де ти відчуваєш гармонію, спокій і максимальне умиротворення. Є люди, з якими тобі добре, спокійно і дуже комфортно. А коли все це поєднується, ти знаходишся в точці максимального щастя. Малюки мої, люблю вас дуже”, — зворушливо звернулася Горова до дітей.

Коментатори почали обсипати сімейство теплими словами:

  • “Які ви милі”;
  • “Ось це так, такі красиві”;
  • “Ого Андрій вимахав”.

Олексій теж зазначив, що син помітно підріс і написав: “Величезний синіще!”.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Більше про те, як Потапенко вдається дружити з колишньою і навіть працювати разом, незважаючи на шлюб з Каменських, дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.