Віктор Павлік кинув молоду вагітну дружину вдома, а сам поїхав в баню: до батьківства готуватися не поспішає

Відомий український співак Віктор Павлік показав підписникам в соціальних мережах, як відпочиває, коли молода і вагітна дружина не поруч.

Минулий рік для Віктора Франковича був насичений життєвими подіями, але далеко не всі вони були радісними. Так, навесні 2020-го артист одружився на Катерині Репяховій, яка є його концертним директором.

Їх розпис викликав великий резонанс в мережі через значну різницю у віці — Павлік старше обраниці майже на 29 років. Крім того, на момент їхнього одруження молодший син виконавця від третьої дружини Лариси Созаєвої, Павло, боровся з раком хребців.

Павло Павлік з мамою
Павло Павлік і Лариса Созаєва

Тривале і важке лікування не принесло результатів і вже в серпні на 22-му році життя хлопець помер. З цієї ж причини було відмінено весілля Віктора і Катерини, яке вони перенесли на кінець літа через пандемію.

Початок 2021-го для героя нашої сьогоднішньої статті теж відзначився важливою новиною, на цей раз хорошою. Справа в тому, що вони з молодою дружиною готуються стати батьками, для Репяхової це буде первісток, у Павліка ж ще залишилося двоє дорослих дітей.

Катерина Павлик (Репяхова) вагітна
Катерина Репяхова вагітна

На даний момент відомо, що завагітніти Катерині вдалося не відразу, народжувати вона буде в червні, причому попередня дата пологів призначена на день її народження 13 червня, а ось стать дитини пара поки приховує.

Крім підготовки до появи малюка, Віктор Франкович не забуває про відпочинок. Раніше його обраниця в Instagram-stories розповідала, що у артиста є традиція паритися по четвергах разом з друзями, якої він справно дотримується.

Так, у своєму профілі Павлік поділився черговими кадрами з лазні. Перед камерою він постав в шапці і з голим торсом, хоча друзів співак показувати не став.

Виктор Павлик в бане (скриншот из его Инстаграма)
Віктор Павлік в лазні (скріншот з його Інстаграма)

Більше подробиць про сімейне життя Віктора і Катерини дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.