Тіна Кароль запланувала великий концертний тур вже через місяць: в яких містах він буде?

Українські зірки вже досить давно не давали концертів, і дуже втомилися від жорстких карантинних обмежень, які вганяють їх в кредити і борги.

Слідом за Олегом Винником, який запланував великий концерт в Борисполі на 7 березня, на відчайдушний тур по Україні зважилася українська суперзірка Тіна Кароль. На її фан-сторінці вже опублікували список міст, куди вона поїде зі своїми піснями.

“Весняні концерти:

8 березня – Одеса (2 концерти)

9 березня -Херсон

11 березня – Запоріжжя

12 березня – Бердянськ (2 концерти)

13 березня – Енергодар (3 концерти)

16 березня – Коломия (2 концерти)

17 березня – Дубно (2 концерти)

18 березня – Червоноград (3 концерти)

19 березня-Володимир-Волинський (2 концерти)

Увага! У графіку можливі зміни! “, – сказано в повідомленні прес-служби Тіни Кароль.

В описі також сказано, що всі заходи будуть проведені із суворим збереженням соціальної дистанції і протиепідемічних правил, а це значить, що заповненість одного концертного залу не буде перевищувати 50%.

Слід зазначити, що паралельно зі своїми концертами українська співачка Тіна Кароль буде тренером шоу “Голос країни “, одинадцятий сезон якого вже стартував на телеканалі 1 + 1.

Сліпі прослуховування вже давно були зняті, тому зараз телешоу виходить у записі

Тіна Кароль на Голосі
Тіна Кароль на Голосі

Невідомо, чи буде на одному з концертів цього великого туру молдавський улюбленець Тіни Дан Балан, якому вже не перший рік приписують роман з українською виконавицею.

Якщо ви хочете відвідати концерти Тіни Кароль, обов’язково стежте за змінами на офіційній сторінці співачки, так як там буде інформація про можливе перенесення / скасування заходів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.