Ані Лорак прийшла на вечірку Кіркорова з донькою і колишнім чоловіком під ручку: дала Мурату другий шанс

Українська співачка Ані Лорак вперше після скандального розлучення вийшла в світ в компанії колишнього чоловіка Мурата. Утрьох з дочкою вони відвідали вечірку Кіркорова.

Лорак і Налчаджиоглу були одружені 10 років. За ці роки у пари народилася дочка Софія, але навіть дитина не зупинила артистку від подачі на розлучення. На початку 2019-го герої статті офіційно стали екс-подружжям. Причиною послужили зради тепер уже колишнього чоловіка Ані Лорак. Турецький бізнесмен навіть попадався під приціл камер папараці в суспільстві іншої дівчини, коли ще був одружений на зірці.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

До недавнього часу Мурат і Кароліна після розлучення спілкувалися виключно заради дочки, проте, схоже, що все змінилося. Так, днями відгриміла пишна вечірка Філіпа Кіркорова, присвячена Євробаченню. В рамках заходу була представлена нова пісня співачки Наталії Гордієнко, яку продюсує поп-король і яка в цьому році представить Молдову на пісенному конкурсі.

З такої нагоди зібрався весь бомонд російського шоу-бізнесу, включаючи і куму Філіпа Бедросовича Ані Лорак — Кіркоров є хрещеним батьком Соні. На світський вихід співачка взяла з собою не тільки дочку, але і Налчаджиоглу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

Можливо, екс-подружжю вдалося помиритися і налагодити відносини заради дитини. Може бути, що між Кароліною і Муратом знову спалахнули почуття — шанувальникам залишається тільки здогадуватися. Проте, складається враження, що всі образи залишилися в минулому, оскільки колишній чоловік Ані Лорак привів її на вечірку під ручку, та й спілкувалися вони мило, навіть дуже.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

При цьому продюсера Black Star Єгора Глєба в той вечір поруч з артисткою не було, але ж саме з ним їй приписують роман. Більш того, виконавицю навіть підозрюють у вагітності. Всі подробиці в наступному відео:

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!