Катя Осадча після чуток про вагітність похизувалася подарунком від іншого: Горбунов опинився за бортом

Відома українська телеведуча Катя Осадча похвалилася в соціальних мережах подарунком, який їй подарував не Горбунов, а інший чоловік.

Героїня нашої сьогоднішньої статті починала кар’єру в модельній сфері. Ще в шкільні роки Катя знімалася для модного глянцю, проте своє життя майбутня телезірка вирішила пов’язати з журналістикою. Цікаво, що спочатку Осадча не могла похвалитися знаннями української мови. Тим не менш, це не стало перешкодою на шляху до її мрії.

Так, через кілька місяців після народження старшого сина Іллі Катерина стала займатися з викладачем для відпрацювання дикції і постановки мови. Робота над собою безперечно принесла свої плоди, адже зараз Осадча є обличчям телеканалу 1+1, а її голос знає кожен телеглядач.

Катя Осадча
Катя Осадча

Крім насичених робочих графіків на зйомках, зірка не забуває активно розвивати особисту сторінку в соціальних мережах. В Інстаграмі Катя Осадча регулярно публікує нові фото і відео для величезної армії шанувальників.

На цей раз ведуча поділилася свіжим фото з гримерки, на якому постала з яскравим макіяжем і пишною зачіскою, але увагу привертає не це. В руках знаменитість тримає розкішний букет квітів від прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Скриншот из Инстаграма Кати Осадчей
Скріншот з Інстаграма Каті Осадчої

Судячи з усього, Катерина візьме у політика інтерв’ю, хоча зовсім недавно вони вже спілкувалися в рамках шоу “Світське життя”.

Катя Осадча та Денис Шмигаль
Катя Осадча та Денис Шмигаль

З чим пов’язана така частота їх зустрічей, невідомо, і що з цього приводу думає її чоловік Юрій Горбунов, теж. Але ж публіка впевнена, що Катя Осадча вагітна втретє і скоро подарує ще одного спадкоємця коханому чоловікові. Нам залишається тільки гадати, чи це так.

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.