Тіна Кароль розповіла, чи спілкується її єдиний син від Євгена Огіра зі зведеним братом: “Веня в курсі”

Українська поп-діва Тіна Кароль розповіла про зведеного брата свого єдиного сина Веніаміна. У покійного чоловіка зірки залишився спадкоємець від попереднього шлюбу.

Особисте життя Тіни Кароль наповнене болем і стражданнями, адже її головне кохання, чоловік Євген Огір, помер від раку шлунка, з яким важко і довго боровся.

Познайомилися вони у 2007 році, коли виконавиця шукала собі продюсера. Їм Євген і став, але хто б міг подумати, що згодом вони одружаться? Втім, з професійних їх відносини швидко переросли в дружні, а з дружніх — в романтичні.

Красиве вінчання в Києво-Печерській Лаврі Кароль і Огіра відбулося вже в червні 2008-го, хоча розписалися вони ще раніше і в таємниці від усіх. Незабаром у пари народився син Веніамін.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном

Подружжя вміло поєднувати роботу з сім’єю, прекрасно ладнало і не соромилося висловлювати свої почуття на публіці, проте їх сімейну ідилію зруйнував страшний діагноз Євгенія. Ніякі гроші не допомогли чоловікові подолати хворобу, навіть найкращі лікарі найкращих клінік були безсилі. Так у 2013 році Огір пішов з життя у віці 32 років.

Пам’ять і сини — все, що залишилося від чоловіка Тіни Кароль після його смерті. Якщо Веніамін був для співачки первістком, то для її коханого це друга дитина. Ще до знайомства з майбутньою знаменитою дружиною у нього народився син, звати його теж Євген.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

У бесіді з журналістами видання Сегодня зірка зізналася, що Веня ніколи не бачився зі зведеним братом, але вона сподівається і вірить, що колись це все ж трапиться:

“Я б з радістю хотіла організувати цю зустріч, але, напевно, трішки пізніше. Веня в курсі, що у нього є брат Женєчка. І я думаю, що час все розставить на своїм місця, і вони будуть дружити і спілкуватися”.

А якщо хочете дізнатися, що зараз відбувається в особистому житті Тіни Кароль, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.