65-річна Лариса Доліна приголомшила стрункими ногами в сліпучому міні: “Ні грама фотошопу”

Відома на просторах вітчизняної естради російська співачка Лариса Доліна захопила моложавим видом на недавньому виступі.

Лариса Олександрівна з тих зірок, хто довгий час не хотів вливатися в світ соціальних мереж. На радість величезної армії її шанувальників, з недавніх пір це змінилося і у Доліної нарешті з’явилася своя сторінка в Інстаграмі, де на неї вже підписалися більше 50 тисяч чоловік.

Підігрівати їх інтерес артистка любить новими фото і відео, на яких регулярно захоплює красою і молодістю, але ж їй уже йде сьомий десяток.

Лариса Долина
Лариса Доліна

На цей раз Лариса Доліна поділилася записом виступу на відкритті спортивного клубу свого друга — боксера Кості Дзю. На честь такої події співачка заспівала на сцені посеред торгово-розважального центру для гостей заходу, а також для всіх, кому пощастило опинитися в потрібний час в потрібному місці.

Скріншот з Інстаграма Лариси Доліної
Скріншот з Інстаграма Лариси Доліної

Перед публікою зірка з’явилася в сліпучо блискучій сукні довжини вище коліна, яка вигідно підкреслює її довгі стрункі ноги. Доповненням образу стали бежеві човники на високих підборах, об’ємна укладка і яскраві макіяж з акцентом на очі.

“А ось, власне, сама пісня-гімн. Знімав Олег Газманов! І зауважте, ні грама фотошопу”, — підписала публікацію Лариса.

Вона регулярно стикається з докорами з приводу зайвого використання ретуші і фільтрів, проте це відео — яскраве підтвердження того, що і без фотошопу знаменитість виглядає прекрасно.

Сотні коментаторів обсипали Доліну безліччю компліментів, відмітивши не тільки її розкішний зовнішній вигляд, але і відмінне виконання, з чим важко сперечатися.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.