Десятий “Холостяк” Макс Михайлюк вперше став татом: щасливі батьки показали фото з пологового будинку

Головний герой десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вперше став татом. Його молода дружина Дарина Хлистун народила первістка.

Після фіналу “Холостяка” життя Михайлюка кардинально змінилося. Пілот не зміг побудувати міцні відносини з переможницею проекту Дашею Ульяновою, але незабаром він знайшов нове кохання — модель Дарину Хлистун.

Дарина Хлистун
Дарина Хлистун

Про це стало відомо влітку 2020-го, а вже взимку 2021-го закохані повідомили, що зареєстрували шлюб і чекають на дитину, яка з’явилася на світ в ніч з 27 на 28 квітня. У пари народилася дівчинка, ім’я поки що тримається в секреті.

У себе в Інстаграм-сторіз Дарина опублікувала перше фото новонародженої дівчинки — її крихітну долоньку:

“Тепер я точно знаю, що таке щастя”, — зворушливо підписала публікацію молода матуся.

Скриншот из Инстаграма Дарьи Хлыстун
Скріншот з Інстаграма Дарини Хлистун

Як для 35-річного Михайлюка, так і для 25-річної Хлистун це первісток. До речі, модель народжувала в приватному київському пологовому будинку ADONIS, там же подружжя вчилося бути батьками.

Як розповідала сама Дарина, спочатку вони планували пологи в державному пологовому будинку:

“Я як би не вибаглива. Мені головне, щоб було чисто, затишно і комфортно. З лікарем, та й в цілому. Але після того, як ми поїхали дивитися ADONIS, я вийшла з нього і відразу сказала Максу: “Хочу народжувати тут!”. Як там добре. Годують 6 разів на день! Ну ось як тут встояти? Туди навіть не потрібно тягнути сумки, починаючи від засобів особистої гігієни, одягу для пологів і комплекту для малюка. Вони надають все. Ще Макс буде жити з нами в палаті і це безкоштовно”.

Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк

Судячи з сайту пологового будинку ADONIS, ціни на пологи в їх стінах стартують від 40 тисяч гривень.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.