Алла Пугачова вражає своєю красою навіть розмінявши восьмий десяток: у чому її секрет?

Жінка, яка співає - Алла Борисівна Пугачова - довгі роки була і залишається прикладом для наслідування.

Вона не тільки успішна і талановита, а ще й неймовірно красива жінка. З цим навряд чи хтось сперечатиметься, особливо дивлячись на яскраві фотосесії часів бурхливої молодості. До зовнішності Алли Пугачової не все і не завжди ставилися однозначно, але той факт, що вона була і залишається привабливою, підтверджує наявність величезної кількості чоловіків і шанувальників. Але спробуємо розібратися, в чому ж секрет краси Алли, і як їй вдалося зупинити старість.

Зараз Аллі Борисівні – 72 роки. І вона як і раніше вважається однією з найпривабливіших жінок естради

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

У чому секрет? По-перше, щоб відповідати статусу свого молодого чоловіка Максима Галкіна, Алла Борисівна робила собі багато пластичних операцій. Однак це тривало до пори, до часу – поки одна з операцій мало не коштувала артистці життя.

Тоді Алла потрапила в реанімацію, і лікарі 11 день боролися, щоб витягнути улюбленицю мільярдів з того світла.

Якщо поглянути на відео, які в своєму профілі зараз публікує Максим Галкін, її законний чоловік, то на бабусю Алла зовсім не схожа.

У неї чисте, підтягнуте і згладжені особа без зморшок і слідів віку. А тонкі ніжки і осина талія – взагалі нонсенс для жінок її віку.

Зірка одягається виключно в брендові вбрання, розкішні сукні, а на заходах, де збирається багато гостей, кожен аутфіт Алли – це справжній витвір мистецтва. Природно, дружба з всесвітньо відомим дизайнером-модельєром Валентином Юдашкіним сприяє розвитку почуття стилю у будь-якої людини. А також допомагає виглядати як 20 річна модель Вікторії Сікретс.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.