Зачіски, які старять: про них треба забути жінкам за 40 (Фото)

Кожна жінка в будь-якому віці хоче відчувати себе бадьоро, молодо і привабливо. Однак іноді задумку можна зіпсувати однією невдалою стрижкою або зачіскою.

Жінки в будь-якому віці можуть і хочуть зробити ряд експериментів зі своєю зовнішністю, і першими “під роздачу ” потрапляють саме волосся.

Варто відзначити, що з віком кількість зачісок, які “йдуть “, значно зменшується.

Ми вирішили зробити добірку зачісок, які зовсім не бажано робити жінкам, яким більше сорока років

Чорний колір волосся. Темний завжди старить, навіть молодих жінок. Тому відмовтеся від ідеї зробити чорний колір волосся, навіть якщо бачили такої у фільмі, і він дуже підійшов якийсь героїні.

Начісування

начісування
начісування

Незважаючи на те, що зачіски в стилі 60-х зараз в тренді, перш ніж робити начісування, потрібно ретельно продумати свій гардероб.

Висока зачіска

висока зачіска
висока зачіска

З таким рішенням також потрібно бути вкрай обережною. Волосся, зібрані в об’ємну зачіску, візуально витягають шию, але можуть і зістарити.

Довге волосся

Довге волосся
Довге волосся

Часто ви бачите жінок у віці або бабусь з довгим розпущеним волоссям? Кращий варіант для жінок старше сорока – це волосся до плечей.

Чубчик

Це взагалі молодіжний атрибут, тому про неї слід назавжди забути.

Мало того, що вона повнить особа своєї власниці в будь-якому віці, так ще й часто-густо зовсім не підходить людині за типом обличчя і кольору волосся.

Зате ідеальним варіантом для жінок 40+ будуть волосся до плечей нейтрального кольору, можна навіть з балаяж, розпущене або акуратно зібрані.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.