У молочній блузі та спідниці-олівець: Зеленська відмовилася від стилю хакі та викликала шквал емоцій в мережі

Дружина президента України та перша леді Олена Зеленська захопила українців своїм новим елегантним образом, викликавши шквал емоцій у мережі. Зірка відмовилася від стилю хакі.

Олена Зеленська – шоста перша леді України в історії нашої країни. Її життя назавжди змінилося, коли коханий чоловік пішов із гумористичного п’єдесталу та розпочав політичну кар’єру, причому одразу з вершин – у 2019 році Володимир Зеленський переміг на виборах президента.

Крім життєвого укладу, змінився стиль Олени. Етикет передбачаає, що гардероб першої леді має бути вишуканим, елегантним і водночас досить стриманим, щоб не затьмарювати президента.

Володимир Зеленський із дружиною Оленою
Олена Зеленська захопила чоловіка та українців новим іміджем не в стилі хакі

У світовій політиці дружина Володимира Зеленського стала іконою стилю. Не тільки Україна, а й багато інших країн нашого континенту не бачили настільки вдало слідуючої модним трендам і сучасної першої леді. Саме такою можна назвати Олену.

Олена Зеленська захопила українців новим образом не в стилі хакі

У мирний час Зеленська переважно обирала образи у світлих тонах. Волосся частіше завивала, іноді збирала назад у акуратну зачіску. З початком війни у гардеробі героїні нашої статті з’явилося більше вбрань у стилі хакі та у чорному кольорі.

І ось вперше за ці кілька місяців Олена Зеленська знову постала у світлому – молочній блузі з бантом та спідниці-олівець, доповнивши вбрання довгими сережками, стриманою укладкою з волоссям назад та легким нюдовим макіяжем, що підкреслює її природну красу.

Олена Зеленська відмовилася від стилю хакі та викликала шквал емоцій у мережі
Олена Зеленська постала в молочній блузі та спідниці-олівець

У такому вигляді перша леді презентувала україномовні аудіогіди для провідних пам’яток світу. Сьогодні як ніколи актуально, адже багато українців розкидані по різних країнах.

У коментарях Олену засипали компліментами та вкотре відзначили її почуття стилю.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!