Як носити шкіряні речі у 2023 році: мегастильні образи Тіни Кароль, Ані Лорак, Насті Каменських та інших зірок

Вже декілька років шкіряні речі тримаються в топі модних трендів. З чим носити шкіряний одяг і як його правильно поєднувати – далі в матеріалі.

Ще не так давно шкіра, як матеріал, був доречний лише для виготовлення верхнього одягу та взуття. Втім, останні декілька років з цього матеріалу роблять буквально все: сукні, спідниці, сорочки і навіть бюстьє.

Знаменитості, які завжди намагаються бути у тренді, мають багато шкіряних речей у своєму гардеробі. Тож саме на прикладі українських зірок, пропонуємо розглянути найстильніші образи зі шкіряними речами.

Шкіряні сукні та костюми спокійних відтінків

В цьому році в тренді шкіряні речі спокійних відтінків: бежевий, хакі, коричневий і чорний. Українська співачка Тіна Кароль має в своєму гардеробі багато таких суконь. У своїх образах зірка акцентує увагу саме на одязі і використовує мінімум прикрас та легкий макіяж.

Тіна Кароль у шкіряних сукнях

Шкіряні спідниці міді і максі

В цьому році стали більш популярні не короткі шкіряні спідниці, а спідниці довжини міді і максі. Вони можуть бути, як облягаючого крою, так і більш вільного. Як приклад – незрівнянна Джамала у шкіряній спідниці міді фіолетового кольору.

Джамала у трендовій шкіряній спідниці

 Косухи

Шкіряні косухи не втрачають свою актуальність вже багато років. В цьому році модний стиль оверсайз. Саме такі куртки дуже полюбляє українська співачка-красуня Настя Каменських.

Настя Каменських у модній шкіряній куртці

Шкіряні комбінезони

Шкіряні, облягаючі комбінезони, які підкреслюють жіночність і вигини тіла. Вони були актуальні і в минулому році, актуальні і зараз. Комбінезони візуально подовжують ноги і роблять фігуру більш стрункою. Цей елемент одягу дуже полюбляє співачка Ані Лорак.

Ані Лорак у шкіряних комбінезонах

Шкіряні жакети

В цьому році модні об’ємні, шкіряні жакети спокійних кольорів. Їх можна використовувати у діловому стилі, а також у повсякденному.

Злата Огнєвіч у шкіряному жакеті

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.