ТОП-3 стрижки для повного обличчя: на чому зупинилися Соломія Вітвіцька, Олександра Заріцька і Неля Шовкопляс

Правильна стрижка – прикрашає жінку. Вона може приховати всі недоліки та підкреслити переваги зовнішності. Яку стрижку варто підібрати власницям пухких щічок – далі в матеріалі.

Стилісти стверджують, що вибір стрижки повністю залежить від форми обличчя. Навіть, якщо ви маєте кругле обличчя з пухкими щічками і навіть друге підборіддя – це не біда. Правильно підібрана стрижка приховає всі ваші недоліки.

Якщо ви маєте пиші форми, то треба розуміти, що і зачіска має бути пишною. В іншому ж випадку маленька голова буде створювати асиметрію з об’ємним тілом і тільки підкреслювати зайві кілограми.

Підходящу стрижку для круглолицих жінок можна зробити, як на довге волосся так і на коротке. Стилісти вважають, що найбільше жінкам із повним обличчям підходять стрижки боб, каре, пікс, каскад. Укладку варто робити з феном, щоб був гарний прикореневий об’єм. Також жінкам з круглим обличчям дуже пасують локони.

Так, зіркова психологиня Наталія Холоденко вдало користується цими порадами. Жінка має стрижку подовжене каре і постійно підкручує локони.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Для жінок, які не хочуть обрізати коротке волосся є свої варіанти. Найбільш підходящі зачіски для повного обличчя на довге волосся – драбинка, каскад, аврора. При укладці треба уникати прямих пасмів. Навпаки, треба робити начіс на макушці та за бажанням робити локони. Ці рекомендації виконують знамениті пишнотілі жінки, такі як Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс і Саша Заріцька.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Ще однією порадою стилістів  для жінок з круглим обличчям – чубчик. Чубчик буквально створений для жінок з круглим обличчям. Він візуально прибирає зайві кілограми. Можна обрати, як і прямий чуб так і подовжений, або косий чуб. Цією порадою вправно користується відома співачка Селена Гомес.

ТОП-3 стрижки для повного обличчя
ТОП-3 стрижки для повного обличчя

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.