З манікюром першої леді Зеленської: Тіна Кароль, Ані Лорак і Настя Каменських фарбують нігті у прозорий

Представники шоубізнесу вміють зацікавити шанувальників не лише творчістю, а і своїми модними вподобаннями. Що стосується манікюру, то не всі знаменитостям подобаються яскраві дизайни

Вже ні для кого не секрет, що тренди формуються на основі віянь різних сфер людського життя. На те, що буде модним у наступному сезоні, впливає навіть економіка – хоча спершу може здаватись, як пов’язані фінанси й модні подіуми. Хай там як, відомі українки також мають вплив на формування тих чи інших трендів. Так, наприклад, перша леді України свого часу надихнула багатьох представниць українського шоубізнесу на класичний манікюр.

Олена Зеленська майже ніколи не з’являється на заходах із покритою нігтьовою пластиною. Натомість перша леді воліє робити класичний обрізний манікюр та покривати нігті прозорим лаком. Такий варіант виглядає просто, але водночас жіночно. Правильно підібрана форма пластини у поєднанні з відсутністю кольору робить руки ніжними та витонченими.

Олена Зеленська надає перевагу прозорому покриттю нігтів
Олена Зеленська надає перевагу прозорому покриттю нігтів

Наслідують приклад першої леді й відомі українські зірки – Тіна Кароль та Настя Каменських. Поп-діва українського шоубізнесу також рідко показується з яскравими та різнобарвними нігтями. Тіна Кароль надає перевагу спокійному та акуратному манікюру. Втім, для співачки найголовніше – відсутність будь-яких неакуратностей, адже її нігті завжди виглядають ідеально.

Тіна Кароль також не любить носити кольорове покриття на нігтях
Тіна Кароль також не любить носити кольорове покриття на нігтях

Настя Каменських, на відміну від своїх колег, час від часу таки наносить на свої нігті кольоровий лак. Так, наприклад, брюнетка полюбляє темні дизайни. Разом з тим, найчастіше знаменитість таки виходить у світ із прозорим лаком і акуратно підстриженими нігтиками.

Який манікюр носить Настя Каменських
Який манікюр носить Настя Каменських
Ані Лорак також рідко покриває нігті кольоровим лаком
Ані Лорак також рідко покриває нігті кольоровим лаком

Ані Лорак, як і Каменських, іноді наносить кольоровий лак на свої нігті, втім також залишається прихильницею натуральності. Найчастіше зірку можна побачити саме із класичним манікюром.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.