Подвійне каре – наймодніша стрижка на літо 2023: Олена Зеленська показала варіанти з чубчиком і без

Однією з наймодніших зачісок цього теплого сезону є подвійне каре. Якщо дуже хочеться змінити імідж, але не знаєте, яку стрижку обрати, стилісти рекомендують звернути увагу на цей варіант

Стрижка подвійне каре є одним з найбільш популярних запитів у всіх салонах світу. Весна та майбутнє літо приносять із собою не лише довгоочікуване потепління, але й нові тренди. Так, з настанням спеки чимало жінок воліють робити короткі стрижки. Якщо ви належите до цієї категорії красунь, пропонуємо надихнутись останнім трендом і подивитись, як подвійне каре носить перша леді України.

Передусім зауважимо, що подвійне каре – особлива техніка стрижки, яка передбачає створення декількох шарів волосся. На одному рівні майстер підстригає волосся коротше, ніж на іншому. Таким чином створюється ефект накладання, що робить зачіску набагато об’ємнішою.

Олена Зеленська полюбляє експериментувати із зачісками та робити різні варіанти стрижки
Олена Зеленська полюбляє експериментувати із зачісками та робити різні варіанти стрижки

Також слід зазначити, що існує безліч варіантів втілення модної стрижки. Передусім потрібно проконсультуватись із майстром, до якого ви прийшли з подібним запитом. Особливістю стрижки є той факт, що вона без сумнівів підкреслює всі переваги зовнішності. Фахівець, поглянувши на вас, одразу зрозуміє, як саме потрібно “чаклувати” над шевелюрою.

Ще однією перевагою подвійного каре на тлі чималої кількості інших трендових зачісок є її універсальність. Річ у тім, що така стрижка підходить для людей з будь-яким типом зовнішності та будь-якою формою обличчя.

Перша леді України показала, як правильно носити подвійне каре влітку 2023 року
Перша леді України показала, як правильно носити подвійне каре влітку 2023 року

Варто зазначити, що висловились стилісти ще й про рекомендований колір волосся. Чимало людей полюбляють тонувати свої пасма, втім у цьому питанні експерти рекомендують орієнтуватись не на тенденції чи модні віяння, а саме на власні параметри. Колір волосся потрібно обирати, спираючись на особливості власної зовнішності.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.