Каре з рівним зрізом – наймодніша стрижка на літо 2023: Цибульська, Білик, Нікітюк показали різні варіації

На початку нового сезону завжди хочеться змін. Якщо задумали оновити зачіску, пропонуємо ознайомитись із наймоднішою стрижкою цього сезону – каре з рівним зрізом

Час не стоїть на місці, тренди змінюються, але дещо залишається вічним. Стилісти запевняють, що цього літа актуальною залишатиметься класична стрижка каре з рівним зрізом. Головною особливістю такої зачіски є її універсальність і простота в догляді. Так, каре – необов’язково ультракоротка стрижка вище плечей. Разом із перукарем ви можете легко регулювати довжину зачіски, що дає змогу кожній спробувати такий трендовий варіант стрижки.

Леся Нікітюк полюбляє робити каре з рівним зрізом
Леся Нікітюк полюбляє робити каре з рівним зрізом

Так, наприклад, відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк полюбляє робити класичну стрижку. Втім, із довжиною знаменитість не експериментує та залишається з довгою шевелюрою. Зірка робить каре з рівним зрізом, а довжина нижче плечей робить її образ достатньо стриманим та офіційним, втім не занадто суворим чи навіть нудним.

Оля Цибульська носить коротке волосся
Оля Цибульська носить коротке волосся

А ось відома українська співачка Оля Цибульська полюбляє коротше волосся. Одного разу знаменитість зробила класичне каре з рівним зрізом, яке доповнила чубчиком цікавої форми. Зірка відкрила чоло, тому її обличчя виглядало свіжіше. Така зачіска безперечно пасує знаменитості.

Ірина Білик також не любить занадто коротке волосся
Ірина Білик також не любить занадто коротке волосся

Популярна українська співачка Ірина Білик всю свою кар’єру носить світле волосся. Дуже давно знаменитість полюбляла експериментувати із зачіскою, артистка робила локони та по-різному вкладала шевелюру. Тепер зірка носить пряме волосся середньої довжини. Одного разу Ірина Білик зробила подовжене каре з рівним зрізом. Стрижка вдало підкреслила переваги зовнішності зірки та “забрала” декілька років.

Слід зазначити, що каре і дійсно дуже просте у побуті. Попри поширений міф, що за ним потрібен особливий догляд, насправді достатньо “набити” руку й навчитись правильно його вкладати. Використовуйте щітку-браш.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.