Зачіски, які підійдуть жінкам з круглим обличчям: Олена Кравець зробила декілька варіантів. Обираємо найкращий

Обрати ідеальну зачіску для володарок круглої форми обличчя може бути дуже важкою задачею. Відома українська актриса й гумористка Олена Кравець показала вдалі варіанти

Красуні з круглою формою обличчя часто стикаються з проблемами під час вибору аксесуарів, як от, наприклад, окуляри, або ж під час походів до салону. Річ у тім, що обрати вдалу зачіску володаркам такої форми обличчя доволі важко, адже один неправильний рух перукаря й привабливий зовнішній вигляд жінки буде зіпсовано.

Втім, не варто засмучуватись і довго думати, яку стрижку зробити. Найголовніше у виборі зачіски для володарок круглого обличчя є вибір такого варіанту, який би відвернув увагу від круглих щік. Одним зі способів досягнути цієї цілі є чубчик. Зробіть зачіску з пасмами, які прикриватимуть частину обличчя, як це зробила, наприклад, Олена Кравець.

Відома українська актриса Олена Кравець показала стильну зачіску для круглої форми лиця
Відома українська актриса Олена Кравець показала стильну зачіску для круглої форми лиця

Крім того, приховати зайву округлість обличчя допоможе коротка зачіска з правильною технікою виконання. Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець одного разу наважилась зробити дуже коротку стрижку піксі. Завдяки тому, що знаменитість приховала чоло, її форма обличчя дещо скоригувалась і стала більш гармонійною.

Олена Кравець показала стильну зачіску, яка підійде володаркам круглої форми обличчя
Олена Кравець показала стильну зачіску, яка підійде володаркам круглої форми обличчя

До слова, короткі стрижки допоможуть скоригувати кругле обличчя і надати зовнішності особливого шарму та елегантності. Коротке волосся в області скронь і на потилиці візуально витягує лице, а об’єм у верхній частині голови зм’якшує риси. Щоб надати зовнішності молодіжний вигляд, зробіть стильне кольорове фарбування, укладання зі скуйовдженим волоссям – хаос нині у моді.

Крім того, стилісти також поділились порадами, як правильно оформити волосся володаркам округлого обличчя. Перш за все, слід уникати прямого проділу та рівного й об’ємного чуба. Також слід вибирати зачіски з вертикальними лініями та відмовитись від стрижок, що передбачають об’єм біля вух. Замість дрібних кучерів придивіться до м’яких локонів.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.